Doğal gazdan zehirlenen Can öldü, amcası ve dedesi tedaviye alındı

Elazığ'ın Palu ilçesinde evde sızan doğal gazdan zehirlenen Can Yılmaz (14) hayatını kaybetti, amcası Mehmet (48) ve dedesi Hacı Yılmaz (82) tedaviye alındı.

GİRİŞ 21.09.2024 13:31 GÜNCELLEME 21.09.2024 14:01

Olay, dün akşam saatlerinde Palu ilçesi Çarşı Mahallesi'ndeki 2 katlı evde meydana geldi. Doğal gaz sızıntısı nedeniyle evdeki Can Yılmaz, amcası Mehmet ve dedesi Hacı Yılmaz rahatsızlandı.

Ailenin ihbarıyla adrese sağlık, polis ve doğal gaz firması yetkilileri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Palu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 kişiden Can Yılmaz, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Can'ın cenazesi, otopsi için morga götürüldü. Diğer 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kapadokya'da balon ile otomobil çarpıştı!
Son dakika... Mardin'de facia: 3 kişinin acı ölümü!