Bakan Yerlikaya'dan 'Soruşturma' iddialarına yanıt: Alçakça bir yalan

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddiaları sert bir dille yalanladı.

GİRİŞ 23.09.2024 18:04 GÜNCELLEME 23.09.2024 18:55
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili soruşturma açıldığı iddialarının yalan olduğunu duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır. Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • AliT 2 saat önce Şikayet Et
    Siyasiler hala idamda ısrarcı mı yeter artık getirin idamı başka türlü ölümlerin önüne gecilmeyecek
    Cevapla
  • Vatandaş 2 saat önce Şikayet Et
    Bakanım yalan haber yayanları da aynı şekilde çöp poşetiyle hayvan toplama aracıyla karakola sevk ediniz.
    Cevapla
  • konuk 2 saat önce Şikayet Et
    19 yaşında bir suç makinesi her şeye kullanabilirsin, bu yaşında yapmadığı suç kalmamış şimdide polis öldürdü, bir an önce polisin öcü alınmalı
    Cevapla
  • Bir ol 2 saat önce Şikayet Et
    O haberleri de yapan ve yayanıda yakalayıp, aynen o katil gibi dolaştırmak lazım değil mi caddelerde. O caniye yapılan az bile, bu zamana kadar da yapılmadığı ayrıca nedensiz. Bu hayvanı katillere bunlardan daha fazlası yapılmalı ki, belki yeltenenler biraz düşünür
    Cevapla
  • ÖMER HAYYAM 2 saat önce Şikayet Et
    Sarı torbaya koysalardı ya. En azından yüreğimiz soğurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil zanlısı tutuklandı! Bakan Tunç'tan şehit polis hakkında açıklama
Ümraniye'de suç makinesi tarafından şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz'a veda