Kabin amirliği yapıyordu, otoparkta feci ölüm!

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, bir sitenin otoparkında duvara çarpan otomobilin alev aldığı kazada, aracın içinde mahsur kalan 44 yaşındaki Erdinç Orcan hayatını kaybetti. Orcan'ın THY personeli olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 24.09.2024 10:01 GÜNCELLEME 24.09.2024 10:05

Kırklareli'nde kaza, önceki gece saat 03.00 sıralarında Lüleburgaz'ın İstiklal Mahallesi Mehmetçik Caddesi’nde, bir sitenin bodrum katındaki otoparkında meydana geldi.

OTOMOBİL DUVARA ÇARPTI

DHA'da yer alan habere göre Erdinç Orcan'ın kullandığı otomobil, belirlenemeyen nedenle duvara çarpıp, alev aldı.

ALEVLER DİĞER ARAÇLARA SIÇRADI

Alevler kısa sürede büyüyüp, otoparktaki diğer araçlara da sıçradı. İhbar üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YANGIN 6 SAAT SÜRDÜ

Sitede oturanlar tahliye edilirken, itfaiyenin müdahalesiyle yangın yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen 12 kişi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Yangın söndürüldükten sonra yapılan incelemede duvara çarpan otomobilde mahsur kalan ve THY personeli olduğu öğrenilen Erdinç Orcan'ın cansız bedeni bulundu.

5 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Orcan'ın cenazesi, savcı ve polisin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yangında otoparktaki 5 araç kullanılamaz hale geldi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
FBI eski ajanı Erdal Kaya’dan polisin 'orantılı müdahale' kuralına tepki: Vurulmalıydı
Romen komedyen Patrascan, İsrailli ile dalga geçti!