Koruma altındaki 45 arı kuşunu tüfekle öldürdüler! Cezası ağır oldu...

Antalya'nın Kaş ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, koruma altındaki 45 arı kuşunu tüfekle avlayan 2 kişiyi yakaladı.

Koruma altındaki 45 arı kuşunu tüfekle öldürdüler! Cezası ağır oldu...
Koruma altındaki 45 arı kuşunu tüfekle öldürdüler! Cezası ağır oldu...
GİRİŞ 24.09.2024 15:18 GÜNCELLEME 24.09.2024 15:18

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 6'ncı Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Antalya Kaş DKMP Şefliği ekipleri tarafından yapılan koruma ve kontrol faaliyetleri sırasında 2 kaçak avcı yakalandı.

Kaçak avcıların, Merkez Av Komisyonu (MAK) kararları ile koruma altına alınan 45 arı kuşu avladığı tespit edildi. 2 kişiye 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefetten toplam 16 bin 514 TL idari para cezasının yanı sıra avladıkları 45 arı kuşu için 67 bin 500 TL tazminat uygulandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis ve Guterres ile görüştü
2024'te Dünyanın süper güç ülkeleri açıklandı! Türkiye iki sıra birden atladı...