Manzarayı izlerken 30 metre yükseklikten düştü!

Antalya'da falezlerdeki korkuluklara yaslandığı sırada dengesini kaybeden adam, 30 metre yükseklikten falezlere düştü.

GİRİŞ 25.09.2024 10:44 GÜNCELLEME 25.09.2024 11:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Muratpaşa ilçesinin Kışla Mahallesi Yavuz Özcan Parkı'ndaki falezlerde meydana geldi.

45 yaşlarında, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen ve üzerinden kimlik çıkmayan erkek, parkta 'kadınyarı' olarak bilinen yerde korkuluklara yaslanırken dengesini kaybedip yaklaşık 30 metre yükseklikteki falezlerden düştü.

HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye ekipler sevk edildi. Kurtarma aracı ile bölgeye gelen itfaiye ekibi, makaralı halatla falezlerdeki boşluktan inerek, hareketsiz yatan kişiyi kaşık sedye ile yukarıya taşıdı. Ağır yaralı kişi, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sokaktan geçerken olayı gören Himmet Arı, "Ben karşıdan geliyordum, arkadaş da köprünün diğer tarafında duruyordu. Elinde sigara olduğunu fark ettim. Elindeki sigaradan bir nefes aldıktan sonra demir korkuluklara yaslandı. Daha sonra aşağıya düştü. Tahminimce yabancı bir şahıstı, madde kullanmış olabilir nasıl olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yavuz 2 saat önce Şikayet Et
    Aşağısı pet şişe dolu. Bide falezler gibi doğa harikası yerlere pet şişe atanlara pis derler, saygısız derler. Böyle iğrenç insanlarda hayat kurtarabiliyormus.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de feci kaza: Otomobil alt geçide düştü: Çok sayıda ölü var!
ASELSAN'dan yeni Azerbaycan kararı! Resmi açıklama: 'Dünya kullanacak'