Narin soruşturmasında yeni deliller: DNA aranacak

Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ahırında yeni deliller bulundu. Bulunan deliller arasında yer alan iki izmaritlerinde DNA araması yapılacak.

GİRİŞ 25.09.2024 11:20 GÜNCELLEME 25.09.2024 12:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bir gelişme daha yaşandı. İfade değiştirerek amca Salim Güran’ın Narin’in annesi olan Yüksel Güran ile cinsel ilişki yaşadığını, bunu gören Narin’i Salim’in boğarak öldürdüğünü söyleyerek Nevzat Bahtiyar’ın ahırında arama yapıldı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Arama sonuçlarında yeni bulgulara erişildi. Gönderilen deliller arasında Bahtiyar’ın ahırında bulunan 2 izmarit de yer aldı.

İzmaritlerde DNA’lar aranacak. İzmaritlerin kaç günlük olduğu da saptanacak. Jandarma, Bahtiyar’ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tutuyor.

Bu arada Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sürdürülen soruşturmada önceki gün yeniden ifade veren Nevzat Bahtiyar‘ın itiraflarının ardından köyde yeni göz altıların olması bekleniyor.

Son dakika haberi: Narin soruşturmasında Adli Tıptan 'ısırık' raporu!Son dakika haberi: Narin soruşturmasında Adli Tıptan 'ısırık' raporu!

Bakan Tunç'tan son dakika 'Narin' ve 'Ayşenur Eygi' açıklamasıBakan Tunç'tan son dakika 'Narin' ve 'Ayşenur Eygi' açıklaması

Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni ve öldüğü tarihAdli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni ve öldüğü tarih

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Halilhalid 41 dakika önce Şikayet Et
    Bence dava Ankara da görülmeli.
    Cevapla
  • BELDE 1 saat önce Şikayet Et
    yazık bir minicik sabi çocuk daha bilinmez bir cinayete gitti. kim verecek bunun hesabını, aile ve yakınları mı, delilleri yok edenler mi, bir türlü delilleri ile ispatlayamayan güvenlik ve adalet sistemi mi. insan olarak sorguluyoruz. nasıl bu hale geldik. kendi evlatlarını kölesi olan/köle eden/yok eder bir duruma gelen bir toplum? Rabbim sonumuzu hayr etsin. lakin vahim çok vahim.....
    Cevapla
  • fatih 2 saat önce Şikayet Et
    böyle böyle üstü kapanacak unutulup gidecek
    Cevapla
  • …. 2 saat önce Şikayet Et
    Çocukları konuşturun onlar doğruyu söyler. Ayrıca savcı ve hakimlerde de sıkıntı olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • Wertto 3 saat önce Şikayet Et
    Bütün ülkeye rezil rüsva oldunuz ahiretinizi yaktınız konuşun da bitsin gitsin şu kahredici haber...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştukça İsrailli yetkililerin yüzleri asıldı! İşte o anlar..
Gram altın ilk kez bu rakama satılıyor! Tabelayı görenler şaşırdı