Hülya Avşar paylaştı tepki yağdı! Terörist sevici Pervin Chakar'ı konuk etti...

Özgür Özel'in elini öptüğü Türkiye'yi işgalci olarak nitelendiren Pervin Chakar'ı bu kez de Hülya Avşar, Youtube kanalında konuk etti. Avşar'ın terör sempatizanı Chakar ile program yapmasına sosyal medyada tepki yağdı.

GİRİŞ 26.09.2024 14:29 GÜNCELLEME 26.09.2024 15:17
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Özgür Özel, geçtiğimiz yıl HEDEP'li Pervin Buldan'la birlikte Kadıköy'de düzenlenen 'Bir Opera Gecesi' dinletisine katılmış, Türkiye'yi 'işgalci' gören operacı Pervin Chakar'ın elini öpmüştü. 

Özel'in terör sempatizanı Pervin Chakar'ın elini öpmesi gündeme oturmuş ve büyük tepki toplamıştı.

HÜLYA AVŞAR PROGRAMINA KONUK ETTİ

Avşar, Youtube'daki kanalında "Bir Hülya Avşar Sohbeti" adlı programa Türkiye'yi işgalci olarak nitelendiren Pervin Chakar'ı konuk etti.

Terör sempatizanı Pervin Chakar'ın konuk olduğu programla ilgili sosyal medya hesabından kısa bir tanıtım videosu paylaşan Hülya Avşar'a tepki yağdı.

PERVİN CHAKAR'DAN SKANDAL PAYLAŞIM

CHP lideri Özgür Özel'in elini öpmekten "gurur duyuyorum" dediği Pervin Chakar şehitlerimizin olduğu gece skandal bir paylaşım yapmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit olduğunu bildirmişti.

Türkiye düşmanı, terörist sevici opera sanatçısı Pervin Chakar sosyal medya hesabından şehitlerimizin olduğu sırada "Biz yalnız değiliz, Biz büyük bir milletiz" ifadelerini kullanmıştıç

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 103
  • Turgut Öztan 1 hafta önce Şikayet Et
    arkadaş yüzün aynasıdır zalimle beraber olan zalimdir hainle beraber olan haindir kim kiminlese o odur buna hoş gözü ile baksa bile o da onlardandır Teröristler katiller hainler zalimler birleşin Güçlü Adaletli Türkiye hakkınızdan gelir Ahiretdeki cehennem sizi bekler bi vatandaş bi insan olarak hakkım sizlere haram olsun
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Ülkemizde Ortalama 25 milyon ğayri müslüm var.müslumanlar maneviyatını kaybettikce gizlendikleri yuvalarından ses veriyorlar. Bu Ülkede hengameler hiç eksik olmuyor.çunku müslumandan daha çok Müslüman gözüküyorlar
    Cevapla
  • Xyz 1 hafta önce Şikayet Et
    Hülya neki zaten. Vasıflarını saysan 1 tane iyi vasıf sayamazsınız. 20 tane kötü vasfını sayabilirsiniz.
    Cevapla
  • ALLAH'ın Kulu 1 hafta önce Şikayet Et
    hepsi aynı mı yoksa bunların
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini ağırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu! Çok sayıda saldırı gerçekleşti...
İsviçre ile İtalya anlaştı: Sınır 'birkaç metre' kaydırılacak