Kadın veli sınıfı basıp kadın öğretmeni darp etti!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bulunan 100. Yıl Ortaokulu'nda sınıfında ders işleyen kadın öğretmen, öğrenci velisi kadın tarafından sınıfta öğrencilerin gözleri önünde darp edildi.

Kadın veli sınıfı basıp kadın öğretmeni darp etti!
Kadın veli sınıfı basıp kadın öğretmeni darp etti!
GİRİŞ 26.09.2024 15:30 GÜNCELLEME 26.09.2024 15:32
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Akhisar'ın Hacıishak Mahallesindeki 100. Yıl Ortaokulu'nda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan kadın öğretmen, saat 10.00 sıralarında ders işlediği sırada aniden sınıfa giren bir öğrencinin annesi tarafından öğrencilerin gözü önünde darp edildi.

Olay, diğer öğretmenler ve okul yöneticilerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Hızla gelişen olay üzerine okula emniyet güçleri sevk edildi. Öğretmene yapılan saldırı sonrası, kadın öğretmen darp raporu alarak ilgili veliden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan öğrenci velisi, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Akhisar 100. Yıl Ortaokulu yönetimi ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili derin üzüntülerini ifade ederek, öğretmenlerin güvenliğinin en öncelikli konulardan biri olduğunu ve bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • İnsan 3 hafta önce Şikayet Et
    KADIN terörü
    Cevapla
  • E. Öğretmen 3 hafta önce Şikayet Et
    Lise son sınıf öğrencisi teneffüste su almaya gittiği için 1 dakika geç geldi diye yarım gün yok yazılırsa emekli bir öğretmen ve veli olarak bende tepki gösterdim. Fakat bu fiili saldırı şeklinde olmadı. Sadece öğretmenliğin ve idareciliğin öğrenci cezalandırmak olmadığını, bu şekilde otorite boşluğunun doldurulamayacağını hatırlatmak şeklinde oldu.
    Cevapla
  • zecc 3 hafta önce Şikayet Et
    tenefüsler 15 dk, 15 dk bekleyip tenefüs sonunu bekleyen tiptir...çoğu öğrencide derse geç girmek alışkanlık halinde, o öğrencide de alışkanlık halindedir...peki öğrenci sınıfa girmediği o süre içerisinde başına bir şey gelse, bir kavgaya karışsa sorumlu kim tutulacak hocam?yok yazan öğretmen haklı, duygusallık en büyük problemimiz...kurallara uyacaksın,
    Cevapla
  • Musa 3 hafta önce Şikayet Et
    Ögretmen dövüldü ögretmenler madur, doktor dövüldü doktorlar madu, sokaklarda ki şiddet kimsenin umrunda değil suçlu olan sadece ifade verip serbest kalması daha önemli olan bu ülkede kimse adalete güvenmiyor herkes kendi adaletini kendi sağlamaya çalışıyor. Ah adalet ahh neredesin
    Cevapla
  • yalçın 3 hafta önce Şikayet Et
    şeriat olmadan adalet olmaz
    Cevapla
  • GAVZALI 3 hafta önce Şikayet Et
    adalet sıfır korku yok herkes piskopat nasıl olsa salarlar denetimli serbestlik var katiller caniler dışarıda geziyor allah sonumuzu hayır etsin adalet eğitim sıfır 0000000000
    Cevapla
  • iyi de 3 hafta önce Şikayet Et
    hic kimse dememiş "kimse kimseye durduk yere vurmaz" diye. hastanede olaylar oldugunda öyle deniliyodu da bi zamanlar, bu doktorlar herseyi hakediyodu malum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suudi Arabistan ve Rusya'nın yeni planı ortaya çıktı! Dikkat çeken 'Çin detayı'
FETÖ elebaşının cenaze namazını Gülen'in yerine geçmesi beklenen Suat Yıldırım kıldıracak!