Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul'a getirildi

ABD'de 1 Eylül'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın cenazesi, Türk Hava Yolları'na (THY) ait Miami-İstanbul seferini yapan yolcu uçağıyla İstanbul'a getirildi.

GİRİŞ 27.09.2024 17:28 GÜNCELLEME 27.09.2024 17:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü sineması oyuncusu Ahu Tuğba, ABD'de birlikte yaşadığı kızı Anjelik Calvin'in evinde 1 Eylül'de hayatını kaybetmişti. KOAH hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilen Tuğba'nın cenazesi, ABD'nin Miami eyaletinden kalkan THY uçağıyla İstanbul Havalimanı'na getirildi. Cenazeyi taşıyan uçak, saat 16.10'da İstanbul'a indi.
Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, sosyal medya üzerinden annesinin otopsi işlemlerine ilişkin açıklamalarda bulunmuş, resmi prosedürlerle uğraştıklarını ve kendisinin de pasaportunu yenilemesi gerektiği için cenazenin Türkiye'ye getirilmesindeki işlemlerin uzun sürdüğünü açıklamıştı.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK 

Hayatını kaybeden ünlü oyuncunun kızı Anjelik Calvin, annesinin sosyal medya hesabından cenaze işlemlerine ilişkin detayları aktaran bir paylaşımda bulundu. Calvin yaptığı paylaşımda, "Bu cumartesi (yarın) saat 11.00'de Beyoğlu Atlas Sineması'nda anma töreni olacaktır. Cenaze, Teşvikiye Camii'nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Annemi birlikte dualarla uğurlayalım, dualarla gitsin" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 7
  • malatya balabanlı 3 saat önce Şikayet Et
    Bizi ilgilendiren durum değil çok şey söyleyebiliriz ama ölüm var . Türkiyeyi beğenmeyenler türkiyede gömülmek istiyor . Bunların neresi sanatçı ? Gençleri zehirlediler .
    Cevapla
  • ömer 4 saat önce Şikayet Et
    abd ye gömün. niye getirildi ki?
    Cevapla
  • İZZET.B... 4 saat önce Şikayet Et
    şöhreti parayı türkiyede kazan abd de ye cenazeyi turkiyeye ğöm...niye ...abd de gömün
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    allah icin ne yapti
    Cevapla
  • Vatandaş 3 saat önce Şikayet Et
    Allah'ın sorma yetkisinde olan soruyu sen niye soruyorsun? Açıp kalbindeki imanamı baktın? Sen bugün ne yaptın ona bakmalısın, biz hepimiz kendimizi kurtardık birde milleti sorguluyoruz
    Cevapla
  • reisci 4 saat önce Şikayet Et
    Ölmeyen yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazali'den örnek veren Ali Erbaş'tan sert çıkış: Ölümse ölüm, idamsa idam!
Gazze kasabına BM'de soğuk duş... Salonu terk ettiler!