İki otomobil çarpıştı! Feci kazada 7 kişi yaralandı

Elazığ'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

İki otomobil çarpıştı! Feci kazada 7 kişi yaralandı
İki otomobil çarpıştı! Feci kazada 7 kişi yaralandı
GİRİŞ 27.09.2024 21:25 GÜNCELLEME 27.09.2024 21:25

Kaza, akşam saatlerinde Elazığ- Bingöl karayolu Gülüşkür mevkisinde meydana geldi. H.U. yönetimindeki 21 FF 622 plakalı otomobil ile F.A. idaresindeki 23 BD 223 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada sürücülerle her iki otomobildeki S.C., G.A., E.A., A.Y. ve A.Y. yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yaralılardan G.A.’nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazali'den örnek veren Ali Erbaş'tan sert çıkış: Ölümse ölüm, idamsa idam!
'Şehit kokusundan hazırladık' deyip satıyorlardı, harekete geçildi! İşte kesilen ceza...