Geline 3 kilo altın, damada 4 milyon TL takıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılan aşiret düğününde geline 3 kilogram altın, damada ise 4 milyon 50 bin TL para takıldı.

GİRİŞ 29.09.2024 09:28 GÜNCELLEME 29.09.2024 09:43
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Celali aşiretine mensup Özbağ ailesinden Tunay ve Zafer Özbağ çiftinin oğlu Serhat ile Ayşe ve Erdal Bitirgiç'in kızları Şevval, Gebze Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir sosyal tesisin açık alanında düzenlenen düğünle dünyaevine girdi. Düğüne aşiret reisleri, kanaat önderleri ve iş insanları başta olmak üzere binlerce kişi katıldı.

Davetlilerin takı için birbirleriyle yarıştığı düğünde, geline 900 gramlık kemerle birlikte toplam 3 kilogram altın, damada ise 4 milyon 50 bin TL para takıldı. Toy babalarından oluşan 8 kişilik ekip, sahnede teslim alınan dolar ve Euro'nun da dahil olduğu 4 milyon 50 bin TL’yi bir valize yerleştirdi. Ancak paralar valize sığmayınca, kalan miktar için ek bir çanta daha getirildi.

Düğün, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    bende çelali aşiretiyim ama ben anmak düğün parasını çıkardım elhamdülillah helalinden yaptım ben
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Kocaeli'de aşiretin ne işi var ya bunları iyi bir terbiye etmek gerek gittikleri her yerde mafyalaşma çetelerle hep bunlardan sorulur.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    düğün deyil para şov
    Cevapla
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    yeter Bee bıktık sizden bunların hepsi takibe Alınmalı Devlet tarafından ne yapıp ne ediyorlar
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    ye, kürküm ye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada gündem oldu! Okan Buruk'tan hakem tehdidi
Biden'dan Nasrallah açıklaması! Flaş Orta Doğu talimatı! Hizbullah, Hamas, Husiler...