Kadıköy'de kaza! Direğe çarptı

Kadıköy'de seyir halindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce kaldırma çıktı ardından da aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada kaldırımda hiç kimsenin olmaması ise faciayı önledi.

GİRİŞ 29.09.2024 09:35 GÜNCELLEME 29.09.2024 09:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, İstanbul’un Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi üzerinde saat 07.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Orhan Duhan Delen hakimiyetindeki BMW marka 34 HA 7741 plakalı otomobil seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce caddenin sağındaki kaldırıma çıktı, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri sürücülere alkol testi yaparken, kazayla ilgili çalışma başlattı. Kazada yaralanan olmazken kaza sırasında kaldırımda hiç kimsenin olmaması faciayı önledi.

 

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • susu 2 saat önce Şikayet Et
    bağdat caddesinde hız kamerası var zaten. sorun cezanın caydırıcı olmaması. hapis cezası verilmesi gerekir hız aşımlarında. başka yolu yok bunun.
    Cevapla
  • yazık 3 saat önce Şikayet Et
    aşırı hız tabi ki...nasılsa denetim sıfır ...
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    adam gibi araç kullanılsa kaza yapma riski sıfıra yakındır
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Sürücüsünün kontrolünden çıktı demeyin kardeşim. Aşırı hıx sebebiyle deyin ki canavarları masumlaştırmayın.
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    aferin sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan Nasrallah açıklaması! Flaş Orta Doğu talimatı! Hizbullah, Hamas, Husiler...
Nasrallah suikastı sonrası Rusya'dan son dakika İsrail duyurusu! Resmen uyardılar