Sıcaklık dibe vuracak! MGM saat verdi...Kış başlıyor

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre akşam saatlerine kadar Türkiye'nin büyük bölümünde yağış beklenmiyor. Akşam saatlerinde ise Marmara Bölgesi'nde yerel kuvvetli yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor

GİRİŞ 29.09.2024 10:00 GÜNCELLEME 29.09.2024 10:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi...Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor.

Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Marmara'nın batısının, gece Marmara bölge geneli ile Kuzey Ege'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların akşam saatlerinde Trakya kesiminde, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara ile Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis de bekleniyor.

Yağışların akşam saatlerinde Trakya kesiminde, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Selim 52 dakika önce Şikayet Et
    Bence güneş devam edecek.
    Cevapla
  • Harput lu 1 saat önce Şikayet Et
    Meteorolojinin sözüne inanmıyorum çünkü TUİKİ solladı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İşgalci İsrail bir suikasti daha duyurdu
Hasan Nasrallah'ı İran mı sattı? Şoke eden sözler gündem oldu