Alman vatandaşı Barbara, müslüman oldu

Almanya vatandaşı Barbara D, çevresindeki arkadaşlarının etkisi ve İslamiyet üzerine yaptığı araştırmalar sonucunda müslüman olma kararı aldı.

GİRİŞ 29.09.2024 15:28 GÜNCELLEME 29.09.2024 16:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Müslüman olmaya karar verdikten sonra Zonguldak Kozlu İlçe Müftüsü Hafız Recep Apaydın’ı ziyaret eden Barbara D, burada gerçekleşen ihtida töreni ile İslamiyet’e geçiş yaptı.

İhtida töreninde "Emine" ismini alan Barbara D, Müftü Apaydın tarafından Müslüman olmasının ardından İhtida Belgesi, Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini kitaplarla onurlandırıldı. Müftü Apaydın, Barbara D'yi tebrik ederek İslamiyet yolculuğunda rehberlik etmeye devam edeceklerini belirtti.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Rektus 3 saat önce Şikayet Et
    Allahu ekber. İslam ne yücesin. Metalin efendileri seninle huzur buluyor. Bizdeki tenekeler seni anlamıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Szymanski imkansızı başardı! Nasıl kaçtığına kimse inanamadı
Bakan Şimşek 'Dünyada yeni trend' deyip, açıkladı: Yapay zekaya yatırım artacak!