Gaziantep'te kuyuya düşen inek 4 saat süren çalışma ile kurtarıldı

Gaziantep'te bir tarladaki kuyuya düşen inek, köylüler tarafından iş makinesi ile 4 saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı.

Gaziantep'te kuyuya düşen inek 4 saat süren çalışma ile kurtarıldı
Gaziantep'te kuyuya düşen inek 4 saat süren çalışma ile kurtarıldı
GİRİŞ 29.09.2024 18:47 GÜNCELLEME 29.09.2024 18:47

Olay, merkez Şahinbey ilçesine bağlı kırsal Doğanca Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir tarlada bulunan yaklaşık 10 metre derinliğindeki su kuyusuna bir inek düştü. İneğin kuyuya düştüğünü fark eden mahalle sakinleri, halat yardımıyla kuyuya inerek ineği kurtardı.

Mahalle sakinleri tarafından iş makinesi ile 4 saatlik çalışmanın ardından kuyudan çıkarılan inek sahibine teslim edildi. Veteriner kontrolünden geçirilen ineğin durumunun iyi olduğu belirtildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Szymanski imkansızı başardı! Nasıl kaçtığına kimse inanamadı
Bakan Kacır, Togg'un yeni modeli T10F'yi test etti