İstanbul'da suç örgütüne operasyon: 23 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, İstanbul’da iş yerlerini kurşunlayan organize suç örgütü üyesi 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GİRİŞ 30.09.2024 08:10 GÜNCELLEME 30.09.2024 08:15
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Sultangazi, Eyüpsultan, Bakırköy, Bağcılar ve Ataşehir ilçelerinde düzenlenen "Kuyu-30" operasyonlarında kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, iş yeri kurşunlanması, ikamet kurşunlanması, rüşvet, tehdit, mala zarar verme, genel güvenliğin kasten tehlikeye düşürülmesi ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edilen 23 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Şüphelilerin, söz konusu ilçelerde farklı tarihlerde silahlı çatışmada olay yerinde bulunan bir şahsın yaralanması ve bir şahsın öldürülmesi, rüşvet, iş yerine silahlı saldırı ve iş yerine el bombalı saldırı gibi eylemlerde bulundukları tespit edildi.

Operasyonda 5 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, 3 çelik yelek ve muhtelif miktarda esrar ve metamfetamin ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, "Halkımızın desteğiyle organize suç örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Sokaklarımızda barınamayacaklar. Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • esas 39 dakika önce Şikayet Et
    Hepsini askere alıp ön cepheye mayın ayıklamaya gönderin
    Cevapla
  • Kartal 1 saat önce Şikayet Et
    Malesef muhalefet yüzünden kanun değişikliği yapılamıyor. Muhalefet kaostan beslendiği için işine gelmiyor.
    Cevapla
  • Kartal 1 saat önce Şikayet Et
    Hükümet hala vatan haini olan bazı hakim ve savcıları ayıklayamadı mı? Bu millet çok yazık. Malesef insanlarda adalete karşı bir güvensizlik oluştuğundan kendi işini kendi görüyor.
    Cevapla
  • Kerem 2 saat önce Şikayet Et
    Devlete kafa tutan casper örügütünü paketleyip deliğe tıkmanızı bekliyoruz.
    Cevapla
  • benden söylemesi 2 saat önce Şikayet Et
    yakalanıyor da sonuç????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekonomi üzerindeki sis bulutları dağılırken…
İsrail, Sünni direniş liderlerinden Dahruc ve eşini öldürdü