Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin yeni gelişme!

Beykoz'da eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklandı.

GİRİŞ 30.09.2024 20:17 GÜNCELLEME 30.09.2024 20:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, Serhat Akın'ın silahlı saldırıda ayağından yaralanmasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan, olayda motosikleti kullandığı iddia edilen O.M., silahla ateş ettiği öne sürülen O.D. ile E.Ü., İ.T., Y.G. ve M.A.'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi'ne götürüldü. Soruşturmayı yürüten savcılığa çıkarılan 6 şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından "iştirak halinde tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik, sevk edilen şüphelilerden 5'inin tutuklanmasına, şüpheli M.A'nın da yurt dışına çıkış yasağı ve imza atma şartını içeren adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakılmasına karar verdi.

250 BİN LİRA KARŞILIĞINDA SALDIRIYI DÜZENLEMİŞ

Silahla ateş ettiği öne sürülen şüpheli O.D.'nin, emniyetteki ifadesinde, yurt dışında firari durumda bulunan H.Ş.'nin kendisini arayarak 250 bin lira karşılığında Serhat Akın'ı vurmasını istediğini, kendisinin de bunun üzerine olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

O.D.'nin saldırı sonrası 250 bin lirayı alarak motosikleti kullanan O.M. ile paylaştığı tespit edildi.

Öte yandan firari şüpheli H.Ş.'nin geçen haziran ayında Kumburgaz'da gerçekleşen silahla öldürme olayının da faili olduğu belirtildi.

Hakkında yakalama kararı bulunan şüpheliler H.Ş. ile M.A.'nın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • (76) 41 dakika önce Şikayet Et
    Ali koç veya acun diyebilorlaemı acaba
    Cevapla
  • Ata Ersoy 1 saat önce Şikayet Et
    serhat akın daha önce kimler tarafından tehdit edildiğini söylemişti. önemli olan emri verene ulaşılacak mı ona bakmak lazım.
    Cevapla
  • ..... 1 saat önce Şikayet Et
    Serhat in kumar borcu varmış adamlara siz neyi konusuyorsunuz. Fenerbahçe'yi paravan olarak kullandı adam
    Cevapla
  • Kadir 1 saat önce Şikayet Et
    Kimin yaptirdigi belli uzakta aramaya gerek
    Cevapla
  • Tarık baykal 1 saat önce Şikayet Et
    Serhat Akın Son zamanlarda Ali Koç'a çok yükleniyordu. İyi araştırılsa vekor korkmadan üErine gidilir altında Ali Koç öıkacağından adım gibi eminim. Ali Koç yaptıklarına bakın Serhat Akının Youtub kanalında Ali koçla ilgili sözlerine bakın net anlarsınız Ali Koç'un vurdurduğunu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail fotoğraf sızdırdı, arkadaki detay dikkatlerden kaçmadı!
Almanları peşinden koşturan gurbetçi yıldız milli takım kararını verdi!