TRT’nin Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödüller sahiplerini buluyor

TRT’nin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda sona yaklaşılıyor. 4 Ekim’de başlayacak Geleceğin İletişimcileri Haftası 8 Ekim’de düzenlenecek ödül töreni ile tamamlanacak.

TRT’nin Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödüller sahiplerini buluyor
TRT’nin Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödüller sahiplerini buluyor
GİRİŞ 02.10.2024 11:11 GÜNCELLEME 02.10.2024 11:37

TRT, geleceğin iletişimcilerine desteklerini sürdürüyor.

Türkiye’de yayıncılığın öncüsü TRT, sahip olduğu değerleri ve birikimi gençlerle paylaşıp, hayallerini gerçekleştirmelerine destek oluyor.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda bu yılın kategorileri; Radyo Programı, Radyo Drama, Canlı Yayın Sunumu, Animasyon Film, Belgesel Film, Kısa Film, Video Haber, Video İçerik, Dijital İçerik Yönetimi, İnternet Haberi, Podcast ve İletişim Kampanyası olarak belirlendi.

İletişim Kampanyası Kategorisi teması: “60. Yılda TRT”

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda bu yıl yalnızca İletişim Kampanyası kategorisinde bir tema belirlendi. İletişim Kampanyası kategorisinin 2024 yılı teması “60. Yılda TRT” olarak duyuruldu ve 60 yıldır yayıncılığın her alanında öncü olma misyonunu devam ettiren TRT’yi kuruluşunun 60. yılında yayıncılık ekseninde farklılaştıracak, zengin mirasını ve vizyonunu vurgulayacak bir iletişim kampanyasının hazırlanması bekleniyor.

ÖDÜL TÖRENİ 8 EKİM'DE 

Geleceğin İletişimcileri Haftası kapsamında, iletişim alanının duayen isimleri finalistlerle bir araya gelecek. Düzenlenecek etkinlikler kapsamında birbirinden tecrübeli isimler, gerçekleştirilen söyleşilerde geleceğin iletişimcilerini ve iletişimin geleceğini konuşacak. Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda ödüller 8 Ekim’de düzenlenecek tören ile sahiplerini bulacak.

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’na 2015 yılından bu yana 125 farklı üniversiteden yaklaşık 10 bin 600 genç, 7 bin 890 eserle katıldı ve 634 yarışmacı ödüllendirildi.

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Türkiye'den 'Lübnan' hamlesi! Kritik kararı kararı duyurdu...
Gizli plan servis edildi! Misillemeye hazırlanıyorlar: ABD vurulacak yerleri açıkladı