Sinan Ateş'in ablasına saldırı! Annesi hastaneye kaldırıldı

Sinan Ateş cinayeti davasının görüldüğü duruşmada karar beklenirken, sanık yakınlarından biri Ateş'in ablası Selma Ateş'e yumruklu saldırıda bulundu. O sırada fenalaşan Sinan Ateş'in annesi ise hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 02.10.2024 16:14 GÜNCELLEME 02.10.2024 17:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada karar bekleniyor. Gelecek haberi bekleyen Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, saldırıya uğradı. 

Olayda kimliği belirsiz bir kişi, Ateş'in ablası Selma Ateş'e yumruklu saldırıda bulundu. Saldırı sonrasında bölgede arbede yaşandı.

Saldırgan çevredekilerin ve polislerin müdahalesi ile etkisiz hale getirilerek polis aracına bindirildi. 

ANNE FENALAŞTI

Saldırı anında abla Ateş'in yanında bulunan anne Saniye Ateş fenalaştı. Anne Saniye Ateş'in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Selma Ateş Kazanç da tedavisinin ardından olayla ilgili şunları söyledi:

"Bu saldırıya uğrayacağımızı biliyordum. Bunun sinyallerini alıyorduk. Bunun, kararın verileceği zaman yapılması 'adalet nerede' sorusunu bize tekrar sorduruyor. Buradan çıktığım anda tekrar saldırıya uğrayacağımı biliyorum."

Ateş, saldırıdan sorumlu tuttuğu kişilerin isimlerini avukatına verdiğini, bu kişiler hakkında soruşturma başlatılmasını istediğini dile getirdi.

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Kazablanka 11 dakika önce Şikayet Et
    Çok şımarık bir aile, yazık...
    Cevapla
  • önce vatan 33 dakika önce Şikayet Et
    bunu yapanların şeklini değiştirin
    Cevapla
  • Göz 3 saat önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun be yazıklar olsun, adaletten kopan bir millet 100 yıldır aslına dönemezlen , daha daneter bir duruma gelmiştir
    Cevapla
  • Adem 4 saat önce Şikayet Et
    Yine alçak satılmışlar düğmeye bastı cumhurbaşkanı boşuna söylemiyor iççephe diye zemin çok kayğan ALLAH bu devlete yardım etsin ortalık yanğın yerine döndü
    Cevapla
  • Osmanlı*1453 4 saat önce Şikayet Et
    Memlekette Bir Tane Kabadayı Yok Bir Tane. Gerçek Has Kabadayılar Seccade Üzerinde Vakti Bekliyor Zalimi Kıracağı Günü. Mekanın Firdevs Cenneti Olsun Kardeşim Sinan Ateş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran Demir Kubbe'yi böyle delmiş! Füze saldırısında yeni strateji
PKK elebaşı Duran Kalkan: Dananın kuyruğu Kıbrıs'ta kopacak, savaşın merkezi Türkiye!