Bakanlıktan 'Nüfus' adımı! Kritik karar açıklandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, nüfusu dinamik tutmak amacıyla Nüfus Politikaları Yüksek Kurulu oluşturacaklarını açıkladı.

GİRİŞ 03.10.2024 12:13 GÜNCELLEME 03.10.2024 12:26
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ayrıntılar geliyor

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Kayıp aranıyor 47 dakika önce Şikayet Et
    Çalışan kadın hem gün boyu iş yerinde çalışıyor hem de eve gelip ev işleri yemek ve ailsiyle cocuklarıyla ilgileniyor, ve ekrtra iki kere yıpranıyor bunun karşılığı olarak 60 yaşında emekli oluyor, bu konuya eğilin biraz saksıyı calıştırın. yani kadını bunkadar çok calıstirmsyın, çalişma hayatını mevzuatı gözden geçirin bakalım.
    Cevapla
  • Mehmet 1 saat önce Şikayet Et
    Sadece maddi olarak desteklenmesi de yetersiz. Öyle olsaydı batı ülkelerinde doğum oranları yüksek olurdu. Nafaka kaldırılmalıdır. Katı bir şekilde uygulanan çekişmeli boşanma kaldırılmalıdır. Medeni hukuk, aile hukuku örf, adet ve inançlarımıza göre yeniden düzenlenmelidir
    Cevapla
  • Mehmet 1 saat önce Şikayet Et
    Çok bilmiş katmadeğeri yüksek yorumcular. Sıkıntı çalışan annelerde. Bakınız Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kadınların iş gücüne katılım oranları düşük olduğu için doğum oranları batı illerine göre 2-3 kat. Benim eşim çalışmıyor lakin ülkenin bekası için kesinlikle çalışan annelerin öncelikle desteklenmesi gerekir.
    Cevapla
  • vatandaş 2 saat önce Şikayet Et
    Yüksek kuruldaki yüksek maaşları memur yerine 3 çocukları anneleri, ev hanımlarını destekleyin sorun çözülür. Ancak kurul maaş hesabı yapılıyor. yazık
    Cevapla
  • Ömer 2 saat önce Şikayet Et
    Sekülerleşme ve kadınların çalışma hayatında bu kadar olması sonucu. Bunların sonucunu yaşıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olası savaş senaryosunda ülkelerin tutumu! İran ile İsrail savaşırsa kim kimi destekler
TEKNOFEST'te ANKA III heyecanı! Bir ilke imza attı