İstanbul'un Tuzla ilçesinde polise silahlı saldırı! Saldırgan öldürüldü

İstanbul'un Tuzla ilçesinde, hakkında arama kararı bulunan zanlının evine işlem yapmak üzere giden ekiplere silahla ateş açılması sonucu bir polis memuru yaralandı. Vurulan zanlı ölürken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 03.10.2024 20:53 GÜNCELLEME 03.10.2024 22:02
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

Polis ekipleri, "dolandırıcılık" suçundan arama kararı bulunan bir şüpheli hakkında işlem yapmak üzere Tuzla Tepeören Villaları'ndaki bir adrese gitti.

Ekiplerin arama çalışması sırasında içeriden silahla ateş açılması sonucu bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Adresteki şüphelilerden ikisi polis ekiplerince gözaltına alınırken, bir zanlı silahla direndi. Ekipler tarafından vurulan şüphelinin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Polis ekiplerinin adresteki incelemeleri sürüyor.

ŞÜPHELİLERİN BİRÇOK SUÇTAN KAYITLARI MEVCUT

Yapılan GBT kayıtlarında ölen E.E. isimli şahsın kasten adam öldürmek başta olmak üzere toplamda 10 ayrı suçtan, F.İ. dolandırıcılık ve G.Ç. isimli şahısın ise SKM suçundan sabıkası ve atanmaları olduğu tespit edildi. Öte yandan ikametgahta yapılan aramalarda 3 adet tabanca, uyuşturucu ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Tuzla ilçemizde aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon sırasında, polislerimizin üzerine ateş açılmış, açılan ateş sonucu polis memurumuz Adem Köş yaralanmıştır.

Operasyonda yaralanan kahraman polisimiz Adem’imize acil şifalar diliyorum. Milletimizin duası seninle.

Ülkemizin huzur ve güvenliği için canları pahasına görev yapan polislerimizi Allah korusun."

İşte polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden hainin sabıka dosyası İşte polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden hainin sabıka dosyası

Polis Şeyda Yılmaz’ı şehit etmişti: Katilin ifadesi ortaya çıktıPolis Şeyda Yılmaz’ı şehit etmişti: Katilin ifadesi ortaya çıktı

Şehit polis Şeyda Yılmaz ile ilgili ortaya çıkan detay yürekleri dağladı!Şehit polis Şeyda Yılmaz ile ilgili ortaya çıkan detay yürekleri dağladı!

Eşinin şehit olduğu saldırıyı telsizden öğrendi! Yürek yakan anonsEşinin şehit olduğu saldırıyı telsizden öğrendi! Yürek yakan anons

Çöpe poşeti geçirilip, hayvan aracına bindirildi! Adliyeye böyle sevk edildi...Çöpe poşeti geçirilip, hayvan aracına bindirildi! Adliyeye böyle sevk edildi...

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil suç makinesi çıktıPolis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil suç makinesi çıktı

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 214
  • derviş 54 dakika önce Şikayet Et
    Polise askere silah doğrultanı yakalamaya açlışmayın, oracıkta gebertin ki bundan yeltenenlere ders olsun, hapise atılıp bu milletin parasını yemesi engellensin. Ellerinize sağlık memur kardeşler.
    Cevapla
  • Almanya 57 dakika önce Şikayet Et
    Polis veya Devletle ugraşilmaz.. Silah sizi korumaz çekirge gibi bir zıplar iki ziplarsiniz ama sonuçta üçüncüde sonunuz olur aklı olan hiç davranmasin. Dünyanin heryerinde böyle sonunu görmek isteyen davransın. Herşey Yalan Dünya Fani.. değmez. Değer diyen devam etsin. Sonunuz hep böyle olacak.
    Cevapla
  • ADAMSIN 1 saat önce Şikayet Et
    İşte böyle niye besliyonuz gönderin öbür tarafa tık tamam ne güzel
    Cevapla
  • Aragorn 1 saat önce Şikayet Et
    Son zamanlarda en çok duyduğum suç kaydı kabarık insanların dışarıda ne işi var,bunların içeride olması gerekmiyor mu illaki birileri zarar mi görmeli bunların içeriye girmesi için
    Cevapla
  • Kartal 40 dakika önce Şikayet Et
    Aynen size katılıyorum
    Cevapla
  • Salim. 1 saat önce Şikayet Et
    Sivil polis olarak gidilmeli camı kırıp gaz bobbasiyla etkisiz hale getirilmeli.yoksa ya polis yaralanıyor ya asker.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin korkunç haberi son dakika duyurdu! İsrail'den yeni katliam: Çok sayıda şehit var
Roketsan müjdeyi verdi: Kızılelma ve Kaan'a yeni mühimmat!