Cem Garipoğlu'nun mezarında dikkat çeken kefen detayı!

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı dün açıldı. Garipoğlu'na ait olduğu ileri sürülen tüm kemik parçaları tabutla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. "Mezarda kefen çıkmadı" açıklaması ise çok dikkat çekti.

GİRİŞ 04.10.2024 10:10 GÜNCELLEME 04.10.2024 10:17
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Cem Garipoğlu'nun DNA tespiti için açılan mezarındaki detaylar dikkat çekti.

Kefen detayı tutanağa geçti. Tutanakta mezarın açıldığı, mezarın birinci katında değil, bir alt katında Cem Garipoğlu'na ait olduğu iddia edilen kemiklere rastlandığı ifade edildi. Ardından da bizzat tutanakta, 'Kemiklerin serbest bir halde bulunup, kefen ve cesedi çevreleyen bir bez parçasının bulunmadığı görülmüştür' denildi. Ayrıca da 'Bir adet düğüm halinde 30x30 cm boyutunda şeffaf naylon bir poşet de görüldü' denildi. Raporda yine hangi kemiklerin alındığı da ifade edildi. 15-16 parça kemik alındı. Kafatası, pelvis kemikleri, bacakları, elleri, ayakları Adli Tıp uzmanlarınca çıkarılıp özel bir kutuya konularak tabuta yerleştirildi ve Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi'ne incelenmek üzere götürüldü.

KAYNAK: CNN TÜRK
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Josef pekdemir 26 dakika önce Şikayet Et
    Kesinlikle o mezardan Cem garip oğlu Yok babası zengin hata bir ara yurtdışında resimleri bile yayınlandı tatbiki değişmiş hal estetik o çocuk yaşıyor babasının dış ülke görüşmelerine baksınlar
    Cevapla
  • Ali 48 dakika önce Şikayet Et
    Sayet o degilse.bu hususda savcisindan hepsi agirccezaya captirilmali.vatana hainlikdir.
    Cevapla
  • erkan 49 dakika önce Şikayet Et
    bu adamın öldüğüne inan varmı daha yav ilk günden beri inanmıyorum
    Cevapla
  • Ali 50 dakika önce Şikayet Et
    Bence bu aramayida yabanlar mercek Altona alinmali.bu zaten yahudiydi.satin almislardir hepsini
    Cevapla
  • Malcolm X 54 dakika önce Şikayet Et
    Bir yorum dikkatimi çekti belliki mezarda oynama olmuş bu gaipoglu ailesi bir önceki ölen yakınını oraya gömmüş olabilir dna uygun çıksın diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özel harekat polisleri ile akaryakıt istasyonu çalışanı arasındaki kavga!
Erdoğan'ın sözleri harekete geçirdi! İsrail'in Türkiye planı Meclis'e taşınıyor!