İmam babanın en zor anı

Çankırı'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mehmet Said Gümüştekin'in cenaze namazını, imamlık yapan babası kıldırdı.

GİRİŞ 05.10.2024 15:15 GÜNCELLEME 05.10.2024 17:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden çocuklardan 14 yaşındaki Mehmet Said Gümüştekin'in cenazesi, babasının kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Mardin'e gönderildi.

Mehmet Said Gümüştekin'in cenazesi, yakınları tarafından Kurşunlu Devlet Hastanesi morgundan alınarak Merkez Hacı Recep Camisi'ne getirildi.

İlçede imam olarak görev yapan babası Abdulkerim Gümüştekin tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Mehmet Said Gümüştekin'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Mardin'e gönderildi.

Cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kurşunlu Kaymakam Vekili Hüseyin Taha Fidan, Belediye Başkanı Şerafettin Uslu ve vatandaşlar katıldı.

Kurşunlu ilçesinde dün İ.H.Y'nin (14) kullandığı otomobilin Büyükgöl yolu mevkisinde şarampole devrilmesi sonucu Kurşunlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 12'nci sınıf öğrencisi Osman Arılıkaltı ile 9'ncu sınıf öğrencisi Mehmet Said Gümüştekin yaşamını yitirmiş, T.K. (15), H.E. (14), İ.H.Y. (14) ve M.R.B. (13) yaralanmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • dedem şamil 1 saat önce Şikayet Et
    sağol amin
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Kazamı 14 yaşında sürücü cinayet desek şuna akıllanmaz bu millet zerrece ümidim yok
    Cevapla
  • Mehmet. 3 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, Rabbim anne ve babasına sabrı cemil versin, cennetinde buluştursun. Çok büyük bir imtihan. Bunun imandan başka çaresi yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'nın beşinci nesil savaş uçağı Okhotnik-B düşürüldü
AVM otoparkında yeşil yapraklı sebzeler üretiliyor