Ankara'da feci kaza: Karı-koca hayatını kaybetti

Ankara'nın Ayaş ilçesinde kamyon ile çarpışan otomobilin sürücüsü Hasan Şimşek (54) ve araçta bulunan eşi Gülizar Şimşek hayatını kaybetti.

Ankara'da feci kaza: Karı-koca hayatını kaybetti
Ankara'da feci kaza: Karı-koca hayatını kaybetti
GİRİŞ 07.10.2024 09:11 GÜNCELLEME 07.10.2024 09:12

Gece saatlerinde Beypazarı-Ankara yolu Ayaş Karayolları Şube Şefliği önünde, Hasan şimşek (54) yönetimindeki otomobil, önünde giden Ahmet Kul yönetimindeki kamyona çarptı.

Otomobilin büyük hasar gördüğü kazadan sonra ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde otomobilin sürücüsü Hasan Şimşek ile yanında bulunan eşi Gülizar Şimşek’in çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi.

İtfaiye görevlilerinin yardımıyla araçtan çıkarılan cenazeler hastane morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Ahmet Kul’un gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Edirnekapı canisinin telefonu incelendi! Olay daha vahim...Emniyet harekete geçti
Başkan Erdoğan anında devreye girdi! Tepki veren ilk lider oldu