Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?

Marmaray seferleri 7 Ekim Pazartesi günü Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattında teknik arıza oldu. Bu hatlar kullanacak olan vatandaşlar internette, "Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?" sorusuna yanıt arıyor.

Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?
Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?
GİRİŞ 07.10.2024 11:38 GÜNCELLEME 07.10.2024 12:14

Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattında teknik arıza meydana geldi. Vatandaşlar ise bu arızanın ne zaman giderileceğini merak ediyor. Marmara X (Twitter) hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?

MARMARAY SİRKECİ-AYRILIKÇEŞMESİ-SUADİYE HATTI NEDEN KAPALI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Marmaray'da sabah saatlerinde oluşan teknik bir arıza nedeniyle bazı seferler durdu. İstasyondaki yoğunluk hat safhaya çıkmışken, işe gitmek isteyen yolcular bu durumdan şikayetçi.

Marmaray X hesabından konuya dair paylaşım yaptı. Yapılan açıklama şu şekildedir:

"Sirkeci-Ayrılıkçesmesi-Suadiye istasyonları arasında saat 09.25'te enerji sistemlerinde meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle Marmaray seferlerimiz gecikmeli olarak gerçekleştirilmektedir."

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan'dan İsrail'e mesaj: Bedelini ödeyecekler!
Levant Dünyası