Dr. Turhan Alçelik'den kanser tedavilerini destekleyici yöntem!

Çok uzun süredir kanser tedavilerine destek olacak çalışmalar yürüten Doktor Turhan Alçelik, rapor sonuçlarını ilk kez Haber7'ye açıkladı.

GİRİŞ 19.07.2024 17:12 GÜNCELLEME 07.10.2024 14:20

"KANSER TEDAVİSİNE DESTEK AMAÇLI BİR ÇALIŞMA"

Doktor Turhan Alçelik, "Bu 15 yıldır devam eden bilimsel bir araştırma. Dört farklı üniversitemizin ve üniversitedeki çok değerli profesör hocalarımızın içinde olduğu bir çalışmayı konuşuyoruz. Kanser dünyada pandemi şeklinde yaygınlaşan bir hastalıktır.15 yıldır devam eden çalışmaların sonuçlarını sizlerle paylaşacağız.

Yaptığımız çalışma kanser hastaları üzerinde tamamen doğal yollarla insanın kendi vücudunun iyileşme mekanizmasını harekete geçirerek tedaviyi esas alıyor. Kimyasal hiçbir maddeyi içermiyor.

Mevcut kanser tedavileri ile de çelişmiyor. Hatta mevcut kanser tedavilerindeki yan etkileri de azaltmaya yönelik bir çalışma. Hem genel tedaviye destek hem kanser tedavilerin zararını azaltma hem de koruyucu amaç taşıyor. Birçok faydasını bir arada yürüttüğümüz çalışma." dedi.

ÇOĞU KANSER GRUBUNDA BAŞARILI OLDU

Alçelik ayrıca, "İnsanın farklı kanser türleri arasında ve son evre kanserler üzerinde dört üniversitemizle birlikte dünya standartlarında bir araştırma yaptık. Bu kürü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza da onaylattık. Tamamen resmi onaylı bir kürden bahsediyoruz. Ve bütün bu çalışma Ocak 2024 itibariyle tamamlandı.

Raporda göre Akciğer kanserlerinde %27, Karaciğer kanserinde %44, Beyin kanserinde %47, yumurtalıkta %65'e yakın bir başarı var." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Serkan Karahaliloğlu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Serkan Karahaliloğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi'nin Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Sektöre TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programının kurgu ekibinde başladı. 2022 yılından itibaren çalışmakta olduğum haber7.com bünyesinde mesleki hayatıma devam etmekteyim.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Evlerini teslim alan depremzedelerden duygulandıran sözler: Evladımız bıraksa, Erdoğan...
Son Dakika: Bahçeli'nin Öcalan çağrısına DEM Parti'den yanıt geldi!