Katliamın yaşandığı surlarda mide bulandıran olay! Viral olmak için bunu yaptılar...

Sosyal medyada etkileşim alabilmek için İkbal Uzuner'in katledildiği Edirnekapı surlarına gelen bazı kişiler Tiktok videosu çektiler.

GİRİŞ 08.10.2024 07:06 GÜNCELLEME 08.10.2024 07:25
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in aynı yaştaki Semih Çelik tarafından öldürülmesi Türkiye'yi ayağa kaldırırken İkbal'in katledildiği Edirnekapı surlarında insanlığı öldüren bir görüntü daha yaşandı...

4 Ekim Cuma günü arka arkaya işlenen iki genç kız cinayeti ve bir intihar Türkiye gündemini derinden sarstı.

19 yaşındaki Semih Çelik, önce evine çağırdığı aynı yaştaki Ayşenur Halil'i katletti, ardından Edirnekapı surlarında görüştüğü İkbal Uzuner'i öldürüp başını surlardan aşağı fırlattı.

Cani, daha sonra kendisini bağladığı urganla surlardan atlayarak intihar etti.

HİÇBİR ŞEY YAŞANMAMIŞ GİBİ VİDEO ÇEKTİLER

Yaşananlar kadınlar başta olmak üzere Türkiye'deki tüm vicdan sahibi insanları yaralarken sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan bir video insanlığı bir kez daha öldürdü.

Vahşetin yaşandığı Edirnekapı surlarına giderek video çeken kişiler, surlarda poz verip şarkı eşliğinde etkileşimlerini artırmaya çalıştı. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Murat76 2 dakika önce Şikayet Et
    O şarkı değil, kendi insanlıklarının cenaze marşı. Yaşayan ölüler
    Cevapla
  • Ayşe 11 dakika önce Şikayet Et
    Neden bu kadar boş ve bakımsız tarihi bir yer! Yazılar ne! İlgililer nerede! Yazık! Yazılar olsun!
    Cevapla
  • Misafir 12 dakika önce Şikayet Et
    Devlet daha neyi bekliyor israilin gözü tıpraklarımızda deniliyor israil sosyal medyalardan zaten bizi bitirdi gençlik yerkerde sürünüyor neden kapatmazsınız bu lsğım çukuru haline gelen sosyal medyaları neyi bekliyorsunuz Tğrklük bitti müslümanlık bitti örf adet gelenek görenek bitti
    Cevapla
  • Kul 12 dakika önce Şikayet Et
    Şu sosyal medya denen rezillik kapatılsın ya. Yeter, insanlıktan çıktı millet!
    Cevapla
  • sıla 14 dakika önce Şikayet Et
    Şu tik tok maymunluğunun insanları getirdiği duruma bakın...Gençlik nereye gidiyor yazıklar olsun...İslamdan uzaklaşan güya Müslüman toplum çok yazık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Dışişleri'nden 'Lübnan' açıklaması! Türkiye harekete geçti, yarın başlıyor...
Hizbullah'ın muhtemel lideri öldürüldü mü? İşgalci İsrail duyurdu