Kız öğrencileri minibüste rahatsız eden şahıs gözaltına alındı

Yalova’da minibüste kız öğrencileri rahatsız ettiği iddia edilen şahıs, sosyal medyada yayınlanan görüntülerin üzerine gözaltına alınmıştı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece “Sarkıntılık Yapma Suretiyle Cinsel Saldırı” suçlamasıyla tutuklandı.

GİRİŞ 08.10.2024 09:36 GÜNCELLEME 08.10.2024 16:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Yalova Valisi Hülya Kaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımla minibüste kız öğrencileri rahatsız ettiği ileri sürülen kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "07 Ekim 2024 tarihinde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ihbar kabul edilerek, üniversiteli kız öğrencileri rahatsız ettiği iddia edilen şahıs jandarmamız tarafından yakalanmış olup adli süreç başlatılmıştır" denildi.

Şüphelinin KYK yurdu minibüsüne bindiği ve burada kız öğrencileri rahatsız ettiği ileri sürüldü. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan öğrencinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İL MÜDÜRÜ BÖLGEYE GİTTİ

Öte yandan, yaşanan olay sonrası çok sayıda öğrenci merkez ilçedeki KYK yurdu önüne çıkarak duruma tepki gösterdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç da KYK yurduna giderek öğrencilere şahsın yakalandığını söyledi.

Kılıç, kalabalık öğrenci grubunu sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan gözaltına alınan şahsın minibüsteki görüntülerinde yüzünü ürpertici bir şekilde boyadığı görüldü. 

TUTUKLANDI

Öte yandan jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. “Sarkıntılık Yapma Suretiyle Cinsel Saldırı” suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen Y.Y tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Gereksiz Ulvi 2 saat önce Şikayet Et
    Yok mu bir delikanlı cengaver şunun ağzını yüzünü normale çevirsin.Ondan sonra düzelirdi,manyak doldu ortalık bu kadar özgürlük fazla kardeşim onu söyleyim adam gibi yaşarsan sıkıntı yok azıtıp haddini aşarsan haddini bildirmek lazım.
    Cevapla
  • Savaş 3 saat önce Şikayet Et
    Bu görüntüde ne var
    Cevapla
  • Akıncı 3 saat önce Şikayet Et
    Bu millete ne oluyor,,, bu değişikleri nasıl barındırıyor arasında,,,,gereğini millet yapar.
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 3 saat önce Şikayet Et
    Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete, ALLAHÜ TEALA sonumuzu hayreylesin amin !..
    Cevapla
  • Vatandaş 4 saat önce Şikayet Et
    Ortalık sapkın şuursuz kaynıyor. Katillerin, sapıkların, sabıkalıların dışarda cirit attığı, denetimli serbestlik, iyi hal indirimi ve şartlı salıverme gibi ucube uygulamaların olduğu bir ülkede bunun önünü nasıl alacaksınız, bu mümkün mü?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En yaşlısı 88 yaşında! İşte Dünya liderlerinin gerçek yaşları...
Katil İsrail 500'den fazla sporcuyu şehit etti!