Toprak altında 10 milyon TL'lik uyuşturucu ele geçirildi

Malatya merkezli soruşturma kapsamında İstanbul'daki bir adreste yapılan aramada, toprağa gömülü, piyasa değeri 10 milyon TL olan 7 kilo 450 gram sıvı metamfetamin ele geçirildi.

GİRİŞ 08.10.2024 14:01 GÜNCELLEME 08.10.2024 14:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işlediği bir suç nedeniyle cezaevinde bulunan S.M.M.G.'nin İstanbul'daki adresinde uyuşturucu olduğu bilgisine ulaştı. Malatya merkezli soruşturmada, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçildi.

S.M.M.G.'nin Büyükçekmece'deki adresinde arama yapıldı. Evde herhangi bir suç unsuru bulamayan ekipler, bahçede yaptığı kazıda toprağa gömülü, piyasa değeri 10 milyon TL olan 7 kilo 450 gram sıvı metamfetamin ele geçirdi. Uyuşturucuya el konulurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ibrahim 5 saat önce Şikayet Et
    jesse pinkman işidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katliamın yaşandığı surlarda mide bulandıran olay! Viral olmak için bunu yaptılar...
İtalya'dan flaş Osimhen açıklaması! "Galatasaray geçici bir çözüm"