Iphone 16 ile otomobili takas ettiler

Balıkesir'de iki genç, ilginç bir takas gerçekleştirdi. Ümit Macan, yeni aldığı iPhone 16 Pro Max ile arkadaşının 98 model Renault Toros aracını değiştirdi.

GİRİŞ 11.10.2024 09:40 GÜNCELLEME 11.10.2024 10:01
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ümit Macan, iPhone 16 Pro Max'ı edinmek için uzun bir süre araştırma yaptıklarını belirtirken, "Bu telefon o kadar yeni ki bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Her yere baktık, başka illere bile sorduk ama hiçbir yerde bulamadık. Sonunda arkadaşım, aracını satma kararı aldı. Hem tanıdık hem de aramızda bir güven var. Biz de telefonla aracı takas ettik" dedi.

Arkadaşının aracının bakımını da yaptığını belirten Ümit, "Araba ortalama 150 bin civarında değerinde, telefon ise 120 bin lira. Aramızda herhangi bir sıkıntı olmaz diye düşündük ve takas yapmaya karar verdik. Zaten arkadaşımın yıllardır bu araca emek verdiğini biliyorum. Bakımları da eksiksiz yapılmış" diye ekledi.



Mücahit Demirer ise, "Telefonu gerçekten istiyordum, bu benim hayalimdi. Pazar günü olduğundan piyasada yoktu. Ben de arabayı verip telefonu almak istedim, o da kabul etti. Yarın inşallah aracı üstüme alacağım" şeklinde konuştu.

Bu takas, sadece iki gencin hayallerine kavuşmasını sağlamakla kalmadı; aynı zamanda dostluklarının da pekişmesine vesile oldu. İki arkadaş, ilerleyen dönemlerde yeni takaslar gerçekleştirmeyi planlıyor.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Ahmet başçavuş 54 dakika önce Şikayet Et
    Allah akıl noksanlığı vermesin allah ıslah etsin
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 1 saat önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Tek 1 saat önce Şikayet Et
    Iyi de dunya tek mı yapılmış bu cep beyin ona göre yeni model gelır yakında fiat asagi iner araba cıkar o zaman marka şehir bol bol hava atarsın
    Cevapla
  • Serkan 2 saat önce Şikayet Et
    buna ne var ki zamanında abim nokia 6630 verip kartal almıştı,
    Cevapla
  • medo 2 saat önce Şikayet Et
    İşte insanlığın geldiği nokta. Bir markaya, bir kelimeye. Yani soyut bir kavrama neredeyse tapan, her şeyini feda eden, gerçeklikten kopuk, her şeyleri algı makyaj reklam teşhir olan bir yaratık. Bir tarafta zalimler, günde onlarca Müslüman çoluk çocuk, kadın kız öldürürken bir tarafta zalimlerin telefon markasının peşinde koşan Müslüman. Israrla belamızı çağırıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin 'benzeri görülmedi' deyip uyardı: Yeni düzen oluşuyor, artık geri dönüşü yok!
Türkiye'de birçok şehirde görüldü! TUA'dan son dakika açıklaması