MSB son dakika duyurdu: Etkisiz hale getirildiler!

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirdiğini duyurdu.

GİRİŞ 11.10.2024 12:31 GÜNCELLEME 11.10.2024 13:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Durmadan, yorulmadan mücadeleye devam!" paylaşımında bulunarak, beş PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 5 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz." denildi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • HIDIR BUDUR 2 saat önce Şikayet Et
    KRONOLOJİ ; 100-200 teröristin karakollarımızı bastığı günlerden, "kafasını saklandıkları mağaralardan çıkaran 5-10 terörristin" SİHA'lar ve güvenlik güçlerimizce hemencecik bertaraf edildiği bu günlere. Yakın gelecekte "sivrisineklerle değil, bataklığa su döken emperyallerin şah damarını kesmek"
    Cevapla
  • cngh 2 saat önce Şikayet Et
    Unutmayın ve cesur olun siz atmadın o oku Allah attırdı.eliniz titremesin.Ayağınızq taş değmesin.emekleriniz zayi olmasın İnşaAllah.
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    Allah tüm güvenlik güçlerimize kuvvet versin. Allah eksikliğinizi vermesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma sanayii yatırımlarına ilave kaynak için düzenleme! Kredi kartı olanlar dikkat!
Başakşehir’de sokaktaki insanlara bıçaklı saldırı: 1’i ağır, 3 yaralı