Kaplıcada boğulan baba ve oğlu toprağa verildi

Bistlis'in Güroymak ilçesinde girdikleri kaplıcada boğulan Cuma Bayri (42) ile oğlu İsmail Bayri (14), Muş'un Kırköy beldesinde yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaplıcada boğulan baba ve oğlu toprağa verildi
Kaplıcada boğulan baba ve oğlu toprağa verildi
GİRİŞ 13.10.2024 14:46 GÜNCELLEME 13.10.2024 14:46

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Nemrut Dağı eteklerinde, 'açık hava kaplıcası' olarak da bilinen Budaklı Kaplıcası’nda meydana geldi. Muş'tan gelen Cuma Bayri ile oğlu İsmail Bayri, kaplıcada suya girdi. Baba ile oğlu, bir süre sonra zemini yer yer balçık olan kaplıcada gözden kayboldu.

Çevredekiler Cuma Bayri'nin cansız bedenini kısa sürede sudan çıkardı, oğluna ise ulaşılamadı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Dalgıç ekiplerinin çalışması ile İsmail Bayri'nin de cenazesine ulaşıldı.

Baba ve oğlunun cenazeleri, Güroymak Devlet Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak kara yoluyla Muş'un Kırköy beldesine götürüldü. Cuma Bayri ile oğlu İsmail Bayri gece, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran Dışişleri Bakanı Irak'ta konuştu: Savaş durumuna tamamen hazırız!
Gaziantep'te polise silahlı saldırı: Saldırganlar etkisiz hale getirildi