Edirne'de maçta görevli polise yumruklu saldırı: 2 gözaltı

Edirne'de Edirnespor-Zonguldakspor FK arasında oynan 3’üncü Lig müsabakasında görevli polis memuru E.K.'ya yumruk atan alkollü Samet K.(35) ile küfür ve hakarette bulunan Miraç B.(45), gözaltına alındı.

GİRİŞ 13.10.2024 19:18 GÜNCELLEME 13.10.2024 19:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye 3'üncü Lig 4'üncü grupta bugün Edirne Tunca Stadı'nda, Edirnespor-Zonguldak FK ile karşı karşıya geldi. Zonguldak FK., maçı 84'üncü dakikada Fatih Yiğit Şanlıtürk'ün attığı golle deplasmanda 1-0 kazandı.

Edirne'de maçın oynandığı sırada taraftarlardan Samet K., misafir takım seyirci tribününden dışarıya çıkıp tekrar girmek istediği sırada güvenlik görevlisi ile tartışmaya başladı.

Tartışmayı önlemek üzere bölgeye giden polis memuru E.K., bu sırada Samet K.'nın yumruklu saldırısına uğradı, yanındaki Miraç B.'nin de küfür ve hakaretine maruz kaldı. Yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yaralanan polis memuru E.K., ambulansta tedavi edildi.

Olaydan sonra kaçmaya çalışırken diğer polis memurları tarafından yakalanıp, gözaltına alınan Samet K. yapılan kontrolde 1.93, Miraç B. ise 1.10 promil alkollü çıktı. Samet K. ile Miraç B., hakkında, 'Görevli memura mukavemet ve kasten yaralama' suçlarından işlem başlatıldı

KAYNAK: DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Serbest bırakılırsa bırakanlara yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Ahmet 2 saat önce Şikayet Et
    Trakya ve alkol ..Hiçte şaşırtıcı değil.
    Cevapla
  • ALPEREN 2 saat önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bizim ülkede Polis bostan korkuluğu kimse korkmuyor polisten şu hareketi abd ve avrupa ülkelerinde yapamazsın yok ederler anında
    Cevapla
  • SECRET 2 saat önce Şikayet Et
    Bunlar kendi güvenliğini sağlayamıyorlar ki bizimkini sağlasın. Verin artık polisimize VUR emrini. 20 yıldan fazladır iktidarda olanlar hala bi anayasa işini ÇÖZEMEDİNİZ.
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Arkadaş idam istiyoruz,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Halka, sucuk diye eşek eti yediren dev firmalar açıklandı
Bakan Kurum: Sözümüz söz, sağlam  yuvalara kavuşturana kadar durmayacağız