İstanbul 2 Nolu Barosu başkan adayı Ahmet Yılmaz, A takımını açıkladı!

İstanbul 2 Nolu Barosu'nun ekim ayında yapılacak olağan genel kurulunda başkan aylığını açıklayan Ahmet Yılmaz, yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve TBB delege adaylarını açıkladı.

 İstanbul 2 Nolu Barosu başkan adayı Ahmet Yılmaz, A takımını açıkladı!
İstanbul 2 Nolu Barosu başkan adayı Ahmet Yılmaz, A takımını açıkladı!
GİRİŞ 14.10.2024 14:08 GÜNCELLEME 14.10.2024 14:08

Av. Ahmet Yılmaz, 12 Eylül Perşembe günü, Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen yoğun katılımlı programda İstanbul 2 Nolu Barosunun Ekim 2024 tarihinde icra edilecek olağan genel kurulu ve seçimlerinde İdeal Hukuk Hareketi adına başkan adayı olacağı ilan etmişti.

Ahmet Yılmaz

İstanbul 2 Nolu Barosu için başkan adaylığını açıklayan Ahmet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Mazlumdan ve güçsüzden yana olacak, avukatların sorunlarını önceleyecek, hakkı ve hukuku müdafaa edecek bir baro yönetimi oluşturacağız. Bugüne kadar hayır duasını, desteklerini esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra dostlarımızın hayır dualarına ve desteklerine daha çok ihtiyacımız var, esirgemeyeceğinize canı gönülden inanıyorum. Gayret bizden tevfik Allah’tan." ifadelerini kullandı.

İstanbul 2 Nolu Barosu için başkan adaylığını açıklayan Yılmaz, yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve TBB delege adaylarını da duyurdu. 

İşte o liste; 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savcının ölümle tehdit edilmesi soruşturmasında itirafçı oldu!
Son dakika: Şimdiye kadarki en büyük saldırı! İsrail üssü havaya uçtu, bilanço ağır....