Otomobilde sevgilisini öldürüp yaşamına son verdi

Adana'da Emre Naynal (37), park halindeki otomobilde sevgilisi Ayşegül Sefer’i (40) tabancayla başından vurup öldürdükten sonra intihar etti.

GİRİŞ 14.10.2024 17:34 GÜNCELLEME 14.10.2024 18:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. Emre Naynal, sevgilisi Ayşegül Sefer ile otomobille Seyhan Baraj Gölü kıyısına gitti. Naynal, burada tabancayla Ayşegül Sefer’i başından vurup, aynı silahla intihar etti.

Bugün öğle saatlerinde park halindeki araçtan şüphelenen çevredekiler polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çiftin cesediyle karşılaştı. Bu sırada çiftin cep telefonlarının sürekli çaldığı görüldü. Yapılan incelemenin ardından Naynal ile Sefer’in cansız bedenleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Hakan Günver 1 saat önce Şikayet Et
    Adanalılardan uzak duracaksın, asla bir Adanalı erkekle evlenilmemeli
    Cevapla
  • diyarbakırlı 2 saat önce Şikayet Et
    Bu haberler insnaın bilinç altına yatıyor eskiden adam öldürür hapse girerdi bir kaç öldürmeden sonra yapılan intaharlar bilinç altına oturunca artık herkes vurunca aklı gidiyor ve direk kendisinide öldürğyor
    Cevapla
  • Soru 3 saat önce Şikayet Et
    Son bir ayda üçüncü intiharlı cinayet vakası. Bu da mı "incel" yoksa, hmm?
    Cevapla
  • Karagümrüklü 3 saat önce Şikayet Et
    Önce adamın tipine baktım sonra kadının yüzüne baktım üstelik kadın 3 yaşta büyükmüş ne alaka diye sonra araca baktım anladım ki kadın daha fazla katlanamamış bu hanzoya… ama bacım sen bu hanzoda ne gördün ki kandın tipine desem değil hani dersin yakışıklı alımlı çalımlı bir tip dersin eyvallah ama o da yok yaw bacım sen bu adamın malına mülküne mi kandın ya…
    Cevapla
  • Goytan 4 saat önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi bu ve bu gibi olaylara ne yapacak
    Cevapla
  • Kemalettin 1 saat önce Şikayet Et
    Insanlar oluyor halen amacınız siyaset sizde insanlık malesef bitmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'ın etrafını kuşatmıştı! Çin'den yeni adım
Savcıyı tehdit eden 5 kişi tutuklandı