İstanbul'da feci olay! 40 günlük bebeği camdan attı

İstanbul Pendik’te meydana gelen korkunç olayda, down sendromlu 17 yaşındaki İlayda Nur Ö., misafirliğe gittiği komşularının 40 günlük bebeği Emin Egemen D.’yi 7. katın penceresinden aşağıya attı.

GİRİŞ 15.10.2024 17:16 GÜNCELLEME 15.10.2024 17:16
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saat 17.15 sıralarında İstanbul’un Pendik ilçesi Kurtköy Mahallesinde 6 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İlayda Nur Ö. babaannesi Huriye S. ile birlikte komşuları Murat ve Sultan D.’nin evine misafirliğe gitti.

Aile teras katında mangal yaparken, down sendromlu İlayda Nur Ö. habersizce aşağı kata indi. Beşikte yatan 40 günlük bebek Emin Egemen D.’yi camdan aşağı attı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı. İlayda Nur Ö. ve babaannesi Huriye S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 40 günlük bebeğin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kurtköy Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ekşi, “Down sendromlu bir evladımız babaannesiyle komşusuna misafirliğe gidiyor. Aileler terasta mangal yaparken, down sendromlu kızımız habersizce 40 günlük bebeğimizin odasına giriyor. Engelli olduğu için farkında olmadan bebeği camdan aşağı atıyor. Bu vahim olaya mahallemiz olarak çok üzüldük. Ailemize Allah sabırlar versin. Resmi makamların, polislerin incelemeleri sürüyor. Mahallemize büyük geçmiş olsun diliyorum.” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Kral 43 dakika önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 saat önce Şikayet Et
    Allahım sen sabır ver. Büyük imtihan
    Cevapla
  • Fiko 1 saat önce Şikayet Et
    İstanbul gibi yerde komşuluk yapmak çok zor en iyisi kapını kapatıp evine kimseyi sokmayacaksın.Akrabalar dışında yeni tanıştığın kimseleri evine sokmayacaksın,zaman kötü.Bu zamanda insanlarla minimum muhatap olmaya çalışmak en iyisi,mesafeli ol, selam ver ama gidip gelme.
    Cevapla
  • Takipçi 1 saat önce Şikayet Et
    9 ay karnında taşı, özenle alışverişini yap, hayaller kur, 40 gün mutlu ol sonra ömür boyu taşıyacak acıyı yaşa. Sabırlar dileriz
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 saat önce Şikayet Et
    Avrupa birliği uyum yasaları terk edilsin acilen, ülke maddi manevi AB uyum yasaları ile 30 yıldır işgal altında UYANIN MİLLET !!!
    Cevapla
  • Samsunlu 55 dakika önce Şikayet Et
    Haberle ne alakası var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Google Haritalar'da görüldü! Gizemli kapının sırrı
Facia ucuz atlatıldı! Kontrolden çıkan otomobil korku saçtı