Polis önünü kesti, 29 suç kaydı bulunan şahsı yakaladı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde 29 suç kaydından 28 yıl hapis cezası bulunan azılı suçlu, polis ekiplerinin operasyonu ile yakalanırken o anlar kameraya yansıdı.

Polis önünü kesti, 29 suç kaydı bulunan şahsı yakaladı
Polis önünü kesti, 29 suç kaydı bulunan şahsı yakaladı
GİRİŞ 15.10.2024 17:35 GÜNCELLEME 15.10.2024 17:35

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan istihbari bilgi üzerine aranan şahıs tarafından kullanılabileceği değerlendirilen bir araç, İncirliova-Aydın kara yolu üzerinde önü kesilerek durduruldu.

Kaçmaya çalışan K.Ü. isimli şahıs araçtan indirilerek yakalandı. Yapılan detaylı incelemede, şahsın 29 suç kaydı olduğu ve "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" ve "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçlarından 28 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

Ayrıca, şahsa ehliyetsiz araç kullanmaktan 26 bin 54 TL trafik idari para cezası uygulandı. Şüpheli, gerekli adli işlemlerin ardından tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Azılı suçlunun polis ekipleri tarafından yakalanma anı ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıdı. Görüntülerde polisin, şüphelinin aracının önünü keserek yakalaması yer aldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Olası Üçüncü Dünya Savaşında en güçlü ülkeler açıklandı! Dikkat çeken Türkiye detayı...
Hakan Çalhanoğlu'nun penaltı şanssızlığı dünya basınında