Bayrampaşa'da eşini ve kızını öldüren sanık hakim karşısında

Bayrampaşa'da eşini ve kızını silahla vurarak öldüren Seydi Şahin hakim karşısına çıktı. Şahin savunmasında, "Ayağına ateş edecektim ama beni görünce susmadı, yüzümü yan tarafa çevirerek birkaç el ateş ettim" dedi.

Bayrampaşa'da eşini ve kızını öldüren sanık hakim karşısında
Bayrampaşa'da eşini ve kızını öldüren sanık hakim karşısında
GİRİŞ 16.10.2024 17:32 GÜNCELLEME 16.10.2024 17:32

Bayrampaşa'da 30 Mayıs'ta meydana gelen olayda, eşiyle tartışan Seydi Şahin, tartışma sırasında eşi Nazime Şahin ve kızı Fatmanur Şahin'i silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından teslim olan Seydi Şahin hakim karşısına çıktı.

İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Seydi Şahin'in yanı sıra, çocukları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da katıldı. Fatma Şahin'in diğer kızı Emine Şahin ise duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı.

Emine Şahin, "Katilin idam edilmesini istiyorum. Benim annem bir gün bile gün yüzü görmedi. Konuştuklarının hepsi yalan. Benim kardeşim öğretmendi. Bizi annesiz bıraktı. Sinirden konuşamaz hale geldim. Hapisten çıkmasını istemiyorum. Sekiz kurşun nedir?" ifadelerini kullandı.

"SİLAHI SURİYELİ BİRİNDEN ALDIM"

Duruşmada savunma yapan Seydi Şahin ise, "Olay günü eşim, telefonda bana hakaret içeren ifadeler kullanarak konuştu. Biz tartıştık. Elim titriyordu sinirden, kızım da yanımızdaydı. 2018'de Suriyeli birinden aldığım tabancayla yanına gittim. Korkup telefonu kapatır, sesini keser, korkar, benim de öfkem diner diye düşündüm ama öyle olmadı. Ayağına ateş edecektim ama beni görünce susmadı, yüzümü yan tarafa çevirerek birkaç el ateş ettim" dedi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Batı harekete geçti! İsrailli Bakanlara yaptırım geliyor
Malatya depremi sonrası İsraillilerden akılalmaz yorumlar!