Sur canisi Semih Çelik'in hastane raporlarına ulaşıldı: Ailesinin ihmali var mı?

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katlederek intihar eden Semih Çelik'in hastane raporuna ulaşıldı. Raporda, Çelik'in her an bir yakını tarafından gözetim altında tutulması gerektiği vurgulandı.

Sur canisi Semih Çelik'in hastane raporlarına ulaşıldı: Ailesinin ihmali var mı?
Sur canisi Semih Çelik'in hastane raporlarına ulaşıldı: Ailesinin ihmali var mı?
GİRİŞ 16.10.2024 22:44 GÜNCELLEME 16.10.2024 22:44
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fatih'teki tarihi surlarda Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katleden 19 yaşındaki Semih Çelik'in, 2022 yılındaki hastane raporuna ulaşıldı. Rapordaki detaylar ise Semih Çelik'in bu duruma gelmesinde "ailesinin ihmali mi var?" sorusunu akıllara getirdi.

"GÖZETİM ALTINDA TUTULMALI"

2022 yılının şubat ayında Semih Çelik, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle kendini bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Çelik, tedavi altına alındı. Hazırlanan raporda cani Semih Çelik'in psikolojik sorunlar yaşadığı ve "her an bir yakını tarafından gözetim altında tutulması" gerektiği belirtildi.

İLAÇLARINI DA KULLANMAMIŞ!

Semih Çelik'e şizofreni tedavisinde kullanılan ilaçlar yazıldı ancak raporda ilaçların düzensiz kullanıldığı, serviste refakatçisi olmadan da yalnız bırakılmasının riskli olabileceği not edildi.

KAYNAK: EKOL TV
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 25
  • isimsiz 1 saat önce Şikayet Et
    bakın bu gibi durumlarda hastalara gerçek manada sahib çıkılmalı yoksa çok zor birde böyle şahıslarda musallat olabiliyor tedavisi doktorda aranıyor tamam doktor tedaviside şart lakin o musallat bu şahıslardan temizlenmeden iyileşmeleri hemen hemen imkansız yanlış anlaşılmasın ben böyle işle uğraşan biri değilim bu durumları yaşayanları gördüğüm için konuşuyorum
    Cevapla
  • Mehmet 1 saat önce Şikayet Et
    Böyle hastaları yakınları nasıl kontrol edebilir. Yakını da olsa kendi canından korkar. Bizim kanunlarda bir acayip. Bu türden hastalar toplumdan tecrit edilerek yüksek güvenlikli hastanelerde tedavi edilmelidir. Tedavi sonuç verdikten sonra kontrollü bir şekilde ailesine teslim edilmelidir. 3-4 yıl aile ortamında dâhi gözetimleri doktorlar tarafından sıkı şekilde kontrol edilmelidir.
    Cevapla
  • ilahi adaleTürkiye 2 saat önce Şikayet Et
    Aile suçlu şizofren sokağa nasıl bırakıyon ilacını vermiyon kontrol etmiyon
    Cevapla
  • Trb61 2 saat önce Şikayet Et
    Kocaman bir fiyasko hastane suçu aileye gözetle diyor .hastaneler ve dr inanılmaz kötü şizofreni hastası diye yazdığı ilacı 4 yaşındaki çocuğa verdi kim kime dumduma muayne yok ordan oraya yolluyor dr dedikleri stajer çocuklar bakırköy den bahsediyorum per perişanlık suçlu hasta asker polis hepsi bir arada ama tedavi yok ilaç yazıp gönderiyor takip falan kesinlikle allah yarcimiz olsun
    Cevapla
  • VatandaşX 2 saat önce Şikayet Et
    Bir yakınımız bu şekilde hasta.. ailesine sürekli dert açıyor. Üç ayda bir Hastaneye yatıp bir hafta sonra çıkarıyorlar. Rehabilitasyon yok! Aile çok şikayetçi ama kamu görevlilerinin tek dediği “bu da sizin sınavınız, yapabilecek bir şey yok” bu kadar saçma bir yaklaşım olabilir mi? Bu hastaların illa birini öldürmesi mi gerekiyor gözetim altına girmeleri için???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kerem Aktürkoğlu'ndan gönülleri fetheden açıklama! "Buna sessiz kalamıyorum"
Personel taşıyan Rus zırhlısı 2 Ukrayna tankına karşı!