Türkiye, Romanya ve Bulgaristan'dan 'askeri' adım!

NATO Savunma Bakanları Toplantısı Brüksel’de devam ediyor. Türkiye, Romanya ve Bulgaristan arasında askeri faaliyetleri kapsayan bir Niyet Mektubu imzalandı.

Türkiye, Romanya ve Bulgaristan'dan 'askeri' adım!
Türkiye, Romanya ve Bulgaristan'dan 'askeri' adım!
GİRİŞ 17.10.2024 18:23 GÜNCELLEME 17.10.2024 20:08

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ülkemizin NATO Daimi Temsilciliğindeki törende mektubu; Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ve Bulgaristan Savunma Bakanı Atanas Zapryanov imzaladı” denildi.

BAKAN GÜLER'İN NATO TEMASLARI DEVAM EDİYOR

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’deki programına devam eden Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Karargâhındaki birinci gün oturumlarına katıldı. Bakan Yaşar Güler, toplantılar sırasında pek çok NATO üyesi ülkenin Savunma Bakanları ile ayaküstü görüştü.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov ile bir araya geldi.

BAKAN GÜLER, İNGİLİZ MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiliz mevkidaşı John Healey ile Brüksel'deki NATO Karargahı'nda görüştü.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Güler ile İngiltere Savunma Bakanı Healey, Brüksel'de yapılan NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bir araya geldi.

İki bakan, NATO'nun faaliyetleri ile askeri meseleler, güvenlik ve savunma sanayisi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ümraniye’de korkunç vandallık:Barınağı basıp zabıtayı bıçakladılar,285 hayvanı kaçırdılar!
2025 yılı bütçe büyüklüğü belli oldu