Aksaray'da ne oldu? Yolcu otobüsü mü devrildi? Kaç ölü, yaralı var?

Aksaray-Ankara karayolunda korkunç bir kaza meydana geldi. Kapadokya'ya geziye giden bir yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı. Peki Aksaray'da meydana gelen kazada kaç kişi hayatını kaybetti? Yolcu otobüsü kazasında kaç yaralı var?

GİRİŞ 18.10.2024 09:17 GÜNCELLEME 18.10.2024 10:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Bandırma ilçesinden Kapadokya'ya geziye giden bir yolcu otobüsü, Aksaray-Ankara karayolunca şarampole yuvarlandı. Bu haberi duyan vatandaşlar, kazanın nasıl meydana geldiğini kazada kaç kişinin hayatını kaybettiğini ve kaç kişinin yaralandığını araştırıyor.

AKSARAY YOLCU OTOBÜSÜ KAZASINDA KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Aksaray'da şarampole yuvarlanan yolcu otobüsünde ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti.

AKSARAY YOLCU OTOBÜSÜ KAZASINDA KAÇ YARALI VAR? SON DURUM NE?

Aksaray'da kazaya karışan yolcu otobüsünde ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı aktarılıyor.

Hakan Erdi Uludağ Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Hakan Erdi Uludağ

Editör Hakkında

YORUMLAR 3
  • vatansever32 59 dakika önce Şikayet Et
    Otobüste kaç şöför var, kaç saattir yolculuk yapıyor kontrol edin. geçen gün biz 15 saatlik yola 1 şöför ile gitmişiz. 2 kez şöför uyudu. 2 kez ölümden döndük. şikayet üzerine şikayet ettik fakat hiçbir işlem yapılmadı malesef.
    Cevapla
  • Deli D U R M U L 1 saat önce Şikayet Et
    Ah YAVRUM MAKİNİSTİM AH!ÇOK BÖYÜK GEÇMİŞ OLSUN dileklerimi iletiyor,Yüce Yara tan yar ve yardımcınız yolunuz açık sağlık ve mutluğunuz heep ama hep sürekli olsun der vafat edenlere ALLAH cc.dan rahmet ve merhamet kederli ailelerine BAŞ SAĞLIĞI SABIR ve METANET DİLER vefat edenlerin toprağı NUR,mekanları FİRDEVİS CENNETİ,yoldaşları Yüce Yaratan ve onun Yüce İSLAM PEYGAMBERİ Hz.Muhammed Mu
    Cevapla
  • Ercan 1 saat önce Şikayet Et
    Denetim yok otobüs firmaları nı takip eden varmı az kalsın bizim şöför de deviriyordu Ankara niğde otobanın da tutturmuşlar saat geçiyor şöförler e baskı da var iyi takip edilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Yahya Sinvar'ı konuşuyor: Direniş daha da...
Başpiskoposluk cinsel istismar davaları için dev tazminat ödeyecek!