Şehit Yahya Sinvar için Fatih Camii'nde gıyabi cenaze namazı

Fatih Camii'nde cuma namazını müteakip İsmailağa Cemaati’nin merhum önderi Mahmut Efendi'nin oğlu Abdullah Hoca'nın cenaze namazı ve ardından şehit edilen Hamas'ın önde gelen liderlerinden Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılınacak.

GİRİŞ 18.10.2024 12:22 GÜNCELLEME 18.10.2024 12:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Fatih Camii'nde cuma namazını müteakip İsmailağa Cemaati’nin merhum önderi Mahmut Efendi'nin (Mahmut Ustaosmanoğlu) oğlu Abdullah Hoca'nın (Abdullah Ustaosmanoğlu'nun cenaze namazı ve ardından İsrail tarafından şehit edilen Hamas'ın önde gelen liderlerinden Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Abdullah Hoca'nın cenaze namazının yanı sıra Yahya Sinvar için de kılınacak gıyabi cenaze namazı, Müslümanlar ve Filistin davasına gönül verenler için bir araya gelme vesilesi olacak.

Hem Abdullah Ustaosmanoğlu hem de Yahya Sinwar için yapılacak törene, yoğun katılım bekleniyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ömer faruk 3 saat önce Şikayet Et
    İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN ALLAH ŞEHİDİMİZİN ŞEHADETİNİ KABUL ETSİN Allah nice nice vatanı milleti ırzı namusu ve haysiyeti ve şerefi ve İLAYI KELİMETULLAH için savaşacak vatan evlatlarından olmayı nasip etsin.(AMİN)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakanlık listeye yeni firmaları ekledi! İşte tereyağ ve peynirdeki hileler
Deprem haritası değişti! En güvenli iller belli oldu: İşte birinci derece riskli iller