Ruhsatsız silaha karşı 'caydırıcı' adım: Teklif hazır

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ruhsatsız silahlarla ilgili caydırıcı bir teklif hazırladıklarını, torba kanun tasarısının yakın zamanda Meclis'e sunulacağını söyledi.

Ruhsatsız silaha karşı 'caydırıcı' adım: Teklif hazır
Ruhsatsız silaha karşı 'caydırıcı' adım: Teklif hazır
GİRİŞ 19.10.2024 07:14 GÜNCELLEME 19.10.2024 07:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Türkiye'nin Huzuru Toplantısı"nda yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde ruhsatsız silahlarla mücadelenin devam ettiğini söyledi.

Ruhsatsız silahlarla ilgili caydırıcı bir kanun teklifi hazırlandığını aktaran Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı'nın torba kanun tasarısını yakın zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunacağını belirtti.

"KENDİLERİNE ÇEKİDÜZEN VERECEKLER"

Ruhsatsız silah taşımayla ilgili cezanın caydırıcılığına ilişkin bir tasarı olduğunu ifade eden Yerlikaya, "İnşallah Gazi Meclisimizin takdirleriyle bu yasalaştığı zaman bu ruhsatsız silah taşımayla ilgili olan vatandaşların kendilerine bir çekidüzen vereceklerini şimdiden söylemek istiyorum." dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Komodor 1453 1 saat önce Şikayet Et
    Ruhsat harcını duşurun, zaten iş kökten çozulur, adama ruhsat verin , zengine değil, çakala değil, artise değil.
    Cevapla
  • Anti-İT-Rail 2 saat önce Şikayet Et
    bakan aga. Memlekwtinde hastslıklı bir hekim komşu aileye silah dayıyor. Arabasında 2 pompalı çıkıyor. ha bir de Avcı ruhsatı. Acaba bu adam ilaçla hastalarını da öldürüyor olabilir mi
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Dünya karşıyor her ülkede silah kullanmayı bilmeyen adam kalmadı daha akılcı silahlandırmayı deneyin,sıkıntılı bir durumda alın karakolda dursun Avrupada örnekleri var (İSVİÇRE)
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Ruhsat almayı kolaylaştırırsanız hem silahlımherkes kayıt altına alınır hemde ruhsatsız silah kalmaz
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Çözüm basit , kanuna saygılı vatandaşların gerekli eğitimleri aldıktan sonra EĞİTİMLİ BİREYSEL SİLAHLANMAYA izin vereceksiniz. Zenginlerin, belirli mesleklerde ( güvenlik güçleri hariç) canın benim ve ailemin canından daha mı kıymetli de onlara serbest bize yasak. Yıllardır bir trafik cezam dahi yok ama bana silah ruhsatı vermiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail, Gazze'de mülteci kampını vurdu: Onlar şehit ve yaralı var
Usülsüz yatay geçiş ve diploma soruları İmamoğlu'nun peşini bırakmıyor