Sağlık Bakanlığı'nda görevden alma!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan görevden alındı, yerine Mehmet Fidan atandı.

Sağlık Bakanlığı'nda görevden alma!
Sağlık Bakanlığı'nda görevden alma!
GİRİŞ 19.10.2024 09:59 GÜNCELLEME 19.10.2024 09:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; Sağlık Bakanlığı'nda 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan görevden alındı, yerine Mehmet Fidan atandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Fehmi 3 saat önce Şikayet Et
    Bunları bilmiyorum ama Üst kademelere kesinlikle cezası olmayan soruşturması olmayan herhangi bir suç kaydı bile olmayan insanlardan getirilmeli
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun inşallah, REİS yalnız değilsin seni çok seviyorum LÜTFEN HAİN YÜZLÜ BÜROKRATLARA FIRSAT VERME MARKETLER HER HAFTA ETİKET DEĞİŞTİRİYOR MALİYE VE POLİS EŞLİĞİNDE DENETLESİN LÜTFEN RİCA EDİYORUM HAYDAR ÇELİK TEŞEKKÜR EDERİM ❤
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hayati Sır: İstanbul ikinci kez fethedilecek... Elektromanyetik saldırılara dikkat edin!
Avrupa'dan Lübnan'a tarihi destek: Tüm cephelerde hazırız!