Kadına şiddete karşı Beykoz’da ücretsiz savunma eğitimleri düzenleniyor

Beykoz'da kadına karşı şiddete farkındalık yaratmak amacıyla kadınlara yönelik savunma taktiği eğitimleri veriliyor. Eğitimler, uzman eğitimciler tarafından yoğun katılımla gerçekleştiriliyor.

Kadına şiddete karşı Beykoz’da ücretsiz savunma eğitimleri düzenleniyor
Kadına şiddete karşı Beykoz’da ücretsiz savunma eğitimleri düzenleniyor
GİRİŞ 19.10.2024 13:07 GÜNCELLEME 19.10.2024 13:21

Beykoz Örnekköy Spor Kulübü ile Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü, kadına ve çocuğa yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak amacıyla Beykoz’da ücretsiz "Savunma Taktiği" derslerine başladı. Derslere yoğun katılım olduğu görülürken; eğitimciler, katılımcılarla birebir ilgileniyor. 

Proje, Beykoz Örnekköy Spor Kulübü ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Taekwondo Eğtimcileri Zeliha Durmuş ve Gamze Arslanyılmaz’ın öncülüğünde hayata geçirildi.

ANLAMLI PROJENİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Beykoz ve Türkiye genelinde geniş yankı uyandırması beklenen bu anlamlı projenin tanıtımı, Örnekköy Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşti.

Kadınlar ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören derslerle ilgili konuşan Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı, Türkiye'de yaşanan kadına yönelik şiddet olaylarının bu projeye ilham verdiğini belirterek ücretsiz olarak eğitimleri veren Gamze Arslanyılmaz ve Zeliha Durmuş’a teşekkür ettiler.

Açılış konuşmalarının ardından Taekwondo eğitmenleri Gamze Arslanyılmaz ve Zeliha Durmuş, katılımcılara uygulamalı savunma tekniklerini öğretmeye başladı.

KAYNAK: DOĞUŞ HABER
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Yenidoğan Çetesi' skandalı sonrası kapatılan hastane sayısı 10'a yükseldi!
Ramallah'ta İsrailli teröristlere aracıyla saldıran Filistinli şehit oldu