Bolu'nun yüksek kesimleri beyaza büründü

Bolu'nun yüksek kesimlerinde, hava sıcaklıklarının düşmesiyle kar yağdı. Aladağ ve kayak merkezi Kartalkaya mevkisinde ormanlar beyaz örtüyle kaplandı.

Bolu'nun yüksek kesimleri beyaza büründü
Bolu'nun yüksek kesimleri beyaza büründü
GİRİŞ 19.10.2024 14:40 GÜNCELLEME 19.10.2024 14:44

Kentin yüksek kesimlerinde hava sıcaklıkları gece saatlerinde sıfır dereceye kadar düştü. Soğuk havanın etkisiyle yüksek kesimlerinde gece saatlerinde kar yağdı.

Aladağ ile kayak merkezi Kartalkaya mevkisinde kar yağışıyla ormanlar beyaza büründü. Yağışın ardından çam ormanları da karla kaplandı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas İsrail teröristlerini tek tek indiriyor! Siyonist 'sözcü'lerini sarsan görüntüler
Ukrayna'nın nükleer pişmanlığı: Artık 60 yıllık tanklar ve 50 yıllık jetler veriyorlar