FETÖ elebaşının yeğeninden örgütü karıştıran itiraflar!

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in yaşadığı sağlık sıkıntılarından dolayı örgütü yönetememesi ve örgüt üst yönetiminin kararlarda etkili olması dolayısıyla örgütte güç savaşı devam ediyor. Son itiraflar terör örgütünü daha da karıştıracak.

GİRİŞ 19.10.2024 14:44 GÜNCELLEME 19.10.2024 20:04
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in öz yeğeni olan Ebuseleme Gülen, Youtube kanalı üzerinden örgütle ilgili ifşalarına devam ediyor. Ebuseleme Gülen, paylaştığı son videoda da yine örgüt ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le  ile ilgili kritik bilgileri “ilk defa söylüyorum” diyerek deşifre etti.  

İDEAL İNSAN PORTRESİ BİR PROJE

 Yeğen Gülen, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in “ideal insan portresi” olarak anlattıklarına vurgu yaptı. FETÖ’ye inananlara anlatılan “ideal insan portresi”nin aslında Fethullah Gülen’in bir “projesi” olduğunu, anlatılan bu “ideal insan portresi” içinde aralarında “hırsız, katil ve darbecilerin” de yer aldığını belirtti.

Ebuseleme Gülen, amcası Fethullah Gülen’in kendisine destek vermeyen insanlara karşı kin beslediğini vurgulayarak, haksız yere Ergenekon davasında hapis yatanlar için “Onlara müstahak” dediğini belirtti.

GERÇEKLERİ SÖYLEYENLER SUSTURULMAYA ÇALIŞILIYOR

Ebuseleme Gülen, yayınladığı videolar sayesinde insanların gerçekleri görmesinden dolayı örgüte para yollamayı bıraktıklarına dikkat çekti. Yeğen Gülen, son videsunda örgüt için “hizmet” adı altında toplanan paraların, kendi gibi gerçekleri anlatmak isteyenlere susmaları için rüşvet olarak dağıtıldığını ifşa etti.

örgütte şeffaflık olmadığının altını çizen Ebuseleme Gülen, örgütün yönetim kadrosundakilerin ne kadar maaş aldığının saklandığına ve kayıt dışı paraların nereye gittiğinin sorgulanmadığını söyledi.

TİME TO HELP E.V’NİN KAPATILMASI TEDİRGİN ETTİ

FETÖ örgütünün yardım adı altında para topladığı “Time To Help e.V.” derneğinin hesaplarının Resmi Gazete’de yayımlanan kararla dondurulması, örgüte yardım yapanlarda tedirginlik oluşturduğunu belirten Ebuseleme Gülen, Time To Help e.V. derneği ile ilişkili şahısların yaşanan gelişmelerden dolayı mevcut banka hesaplarını kapattırıp, başka bankalardan hesaplar açtığı belirtti.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Misafir 34 dakika önce Şikayet Et
    Fetö 2015 veya 16 da öldü
    Cevapla
  • SELAMET 2 saat önce Şikayet Et
    YAŞIM 52 ÜLKEMİZDE VE DIŞARIDA BİRÇOK YAŞLI İSLAM ALİMİ GÖRDÜM HEPSİNDE YAŞLANDIKÇA YÜZLERİNE BİR MANEVİYAT GÜZELLİK NURANİ BİR YÜZ İFADESİ HAKİM OLURKEN SADECEE ONBİNLERCE ANADOLU EVLADINI KANDIRARAK BEYİNLERİNİ YOK EDEREK HAYATLARINI MAFEDEN FETÖ DENEN ZEVATIN SURATI YAŞLANDIKÇA ACAYİP BİR GARABETE dönüştü. Allah şerlerinden korusun ....
    Cevapla
  • Köylü 2 saat önce Şikayet Et
    Bir de şu lacivert takkelilere operasyon yapılmalı, onlar da fetönün yolundan gidiyor ve fetöden daha sessiz gidiyorlar. Üstelik daha tehlikeliler, başörtüsü bağlama şekli, yemekli organizasyonlarda etli yemekleri yememeleri kendilerini toplumda ayrıştırırlar, yahudiler gibi birbirlerinden alışveriş yaparlar. Yardım toplarlar ama hesap kimde bilen yok.
    Cevapla
  • *ekrem* 4 saat önce Şikayet Et
    ey lanetli rabin den olma fetdul bu ülkeye verdigin zararları senin peşinden gidenlerde dahil iki cihanınız bol ateşli olsun bak seni kullanan siyonlar şimdide sözde süleymancı ları kullanıyor şeytan boş durmaz onlarda senin gibi şu l g b t çi c h p de toplanıyor oyun aynı
    Cevapla
  • delibaş 4 saat önce Şikayet Et
    şeytan çarpmışa dönmüş, bunun masum insanlara yaptıkları, aldıkları ah yanına kar kalmaz. geberemez bu ve bunun gibiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hayati Sır: İstanbul ikinci kez fethedilecek... Elektromanyetik saldırılara dikkat edin!
Türkler yaptı! Kilosu 20 bin dolara satılacak