Nazan Öncel'i kızdıran olay! Konserini iptal etti!

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, Bursa'da vereceği konseri iptal etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Öncel, organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesinden kaynaklı olarak iptal ettiklerini söyledi.

Nazan Öncel'i kızdıran olay! Konserini iptal etti!
Nazan Öncel'i kızdıran olay! Konserini iptal etti!
GİRİŞ 19.10.2024 17:24 GÜNCELLEME 19.10.2024 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, Bursa'da vereceği konseri iptal etti. Olaydan organizasyon şirketini sorumlu tutan sanatçı, konser bileti alan sevenlerine de bir uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

"SORUMLULUKLAR YERİNE GETİRİLMEDİ"

Instagram hesabından açıklama yapan Nazan öncel, şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar merhaba, bugün Bursa Açıkhava'da yapılması planlanan konserimizi organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle iptal etmek zorunda kalıyorum. Ben ki meslek hayatım boyunca sağlık sorunları dışında hiçbir konserimi iptal etmiş sanatçı değilim.



BİLET PARANIZIN İADESİNİ İSTEYİN

Bu yaz 16 Haziran'da bayram nedeniyle boşalmış olan İstanbul'a ve pazar gününe konser koydular üstelik çok hastaydım dört serum yiyerek gittim ve açık havayı dolduran sizin için o konseri söylemesi ayıp bir kuruş bile almadan tam repertuvarla sonuna kadar tamamladım. Sizden ricam bu akşamki Bursa biletlerinizi nereden aldıysanız paranızın lütfen iadesini isteyin.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Reklamın kötüsü olmaz.
    Cevapla
  • hızıroğlu 4 saat önce Şikayet Et
    Çok önemsiz bir olay
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika Yahya Sinvar mesajı: Tüm kahramanları selamlıyorum!
Aydın Doğan'dan Rahmi Koç'a: Tek tek sıralandı! Patronlar hangi arabayı kullanıyor?