Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu duyurdu! Tüm özel hastanelerle ilgili kritik gelişme

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, özel hastanelerle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Memişoğlu, "Bütün dünyanın takdir ettiği sağlık sistemimizi, maddi menfaatleri için lekelemeye çalışanlara göz açtırmayacağız." dedi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu duyurdu! Tüm özel hastanelerle ilgili kritik gelişme
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu duyurdu! Tüm özel hastanelerle ilgili kritik gelişme
GİRİŞ 20.10.2024 19:42 GÜNCELLEME 20.10.2024 19:43
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

Son dakika Kemal Memişoğlu haberleri: Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran "yenidoğan" çetesi ve özel hastanelerle ilgili önemli bir duyuru yaptı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu duyurdu! Tüm özel hastanelerle ilgili kritik gelişme

TÜM BRANŞLARDA HAREKETE GEÇİLDİ

Resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Memişoğlu şu ifadeleri kullandı:

Sağlık sistemimizi suistimal ederek vatandaşlarımızı ve en değerli varlıkları olan evlatlarını tehdit edenlere göz açtırmamak için süregelen denetimlerimiz her zamankinden daha sıkı bir şekilde gece-gündüz yapılmaya devam edilecektir.

Mevcut sağlık hizmetlerimizi hiçbir aksama ve suistimale izin vermeden sürdürürken, Bakanlığımızın denetim ekipleri sadece yenidoğan branşı için değil hastanelerdeki tüm branşların denetlenebilmesi amacıyla tam kapasiteyle sahada olacaktır.

'ÖZEL HASTANELERLE İLGİLİ REFORMLAR BAKANLIĞIMIZIN GÜNDEMİNDEDİR'

Mevcut denetleme sisteminin güncellenmesi ve her branştan konusunda uzman hekimler ve akademisyenlerden oluşan komisyonlar oluşturulacaktır.

Özel hastanelere ilişkin denetimler aralıksız devam ederken Özel sağlık kurumlarına ilişkin yapısal reformlar da bakanlığımızın gündemindedir.

'SAĞLIK SİSTEMİMİZİ LEKELEMEYE ÇALIŞANLARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ'

Bütün dünyanın takdir ettiği sağlık sistemimizi, kişisel çıkarları ve maddi menfaatleri için lekelemeye çalışanlara göz açtırmayacağız.

Afetlerde, salgın hastalıklarda büyük fedakarlıklarla görev yapan sağlık çalışanlarımızın itibarını da bir avuç açgözlü çeteye çiğnetmeyeceğiz!

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu duyurdu! Tüm özel hastanelerle ilgili kritik gelişme

KAYNAK: HABER7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 190
  • Mehmet 2 saat önce Şikayet Et
    İbni Sina hastanesini denetleyin önce
    Cevapla
  • ismail 2 saat önce Şikayet Et
    Özel hastanelerin sgk ile ilişiği kesilmelidir çok parası olan gitsin parası ile tedavi olsun
    Cevapla
  • Aziz 2 saat önce Şikayet Et
    Özel hastanelere sgk lı ve emekli gönderilmesini, sözleşmeyi fesh edin. Devletin soyulmasına engel olun. Pandemide yapılmayan işlemleri yapmış gibi gösterip, haksız kazanç sağladılar. Soyunun boyutu çok büyük. Kimbilir ne kadar hastayı öldürdüler.
    Cevapla
  • Maliyeci 2 saat önce Şikayet Et
    doktoru doktora denetletmeyiniz, şimdiye kadar sıfır sonuç gördük. ahbap çavuş ilişkisiyle denetleniyor. son zamanlarda yapılan düzenlemeler doktorlari dokunulmaz kıldı neredeyse. sağlık sistemi içerisinde bir doktora karşı hak aramanız imkansız. CİMER tamamen fonksiyon dışı, hangi kurum olursa olsun. Yorum yapsak n'olacak, sonuc?
    Cevapla
  • Ülkem 2 saat önce Şikayet Et
    hiç uğraşmayın hepsini kapatın gitsin bunların % 95 i selam vereni para için ameliyat ediyor bunların herşeyi para ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyoner'e damga vuran 500 bin TL'lik Sergen Yalçın sorusu! Yarışmacı doğru cevap veremedi
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'li Özgür Özel'in sığınmacı iddialarını yalanladı