Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in çocuğu var mı, hastalığı nedir? Fethullah Gülen kaç yaşında öldü?

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen öldü mü ve hastalığının ne olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakın Herkül adındaki internet sitesinde yapılan duyuru ile Fethullah Gülen'in öldüğü belirtildi. Peki, hastalığı neydi, neden öldü, kaç yaşında öldü, çocuğu var mı?

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in çocuğu var mı, hastalığı nedir? Fethullah Gülen kaç yaşında öldü?
Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in çocuğu var mı, hastalığı nedir? Fethullah Gülen kaç yaşında öldü?
GİRİŞ 21.10.2024 09:55 GÜNCELLEME 21.10.2024 10:42

Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yakın olan Herkül adlı internet sitesinden yapılan duyuru doğrultusunda, FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in 20 Ekim Pazar günü günü öldüğü açıklandı. Peki, Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen öldü mü, hastalığı nedir? Fethullah Gülen kaç yaşında öldü, çocuğu var mı?

TERÖR ÖRGÜTÜ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN'İN HASTALIĞI NEDİR?

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in, hastaneye kaldırılmasının ardından 20 Ekim 2024 Pazar günü hayatını kaybettiği doğrulandı.

Herkul internet sitesinin X platformunda yaptığı açıklamada, "Ömrünü İslam'a ve insanlığa hizmet etmeye adayan Fethullah Gülen Hocaefendi, bugün (20 Ekim) vefat etmiştir. Cenaze işlemleriyle ilgili detaylar kamuoyuna daha sonra duyurulacaktır" denildi.

Ebuseleme Gülen, Fetullah Gülen'in oğlu mu? Ebuseleme Gülen kimdir, aslen nerelidir? Ebuseleme Gülen, Fetullah Gülen'in oğlu mu? Ebuseleme Gülen kimdir, aslen nerelidir?

FETHULLAH GÜLEN KİMDİR?

Fethullah Gülen, 1999 yılından beri Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde yaşamaktaydı. 15 Temmuz 2016'da Türkiye'de gerçekleşen darbe girişimi ile adı gündeme gelen Gülen, Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından çeşitli suçlamalarla itham edilmiştir Bu suçlamalar arasında; "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs", "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme", "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini devirmeye teşebbüs", "devletin güvenliği açısından gizli kalması gereken bilgileri casusluk amacıyla elde etme", "Cumhurbaşkanına suikast girişimi", "dolandırıcılık", "resmi belgede sahtecilik", "sınav sorularının çalınması", "usulsüz dinleme", "mal varlığı değerlerini aklama" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal" gibi ciddi suçlar bulunmaktadır. Fetullah Gülen, FETÖ terör örgütünün elebaşıdır.

FETHULLAH GÜLEN KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Fethullah Gülen 83 yaşında vefat etmiştir.

ANKARA'DAN DUYURULDU

Ünlü gazeteci Hande Fırat, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen hakkında Ankara'ya ulaşan bilgiyi açıkladı. Fırat, "Çok net söyleyebiliriz. Ankara'ya da bu bilgi ulaştı. Teyitli olarak söyleyebiliyoruz ki Fethullah Gülen öldü." açıklamasında bulundu.

FETHULLAH GÜLEN NEREYE GÖMÜLECEK?

Geçmiş dönemde yayınlanan İstihbarat raporlarına göre; terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’den artık iyice umudu kesen örgüt yöneticilerinin mezar yerini de hazırladığı bilgisine yer verilmişti. Örgüt sorumluları 2015 yılında Pensilvanya'da bir arazi satın aldı, bu FETÖ'nün çiftliğine 5 kilometre uzaklıkta.

Örgüt araziyi mezarlığa dönüştürdü. Adına gurbet mezarlığı denildi. ABD’de ölen örgüt üyeleri buraya gömülüyor. Elebaşı Fetullah Gülen için de bu arazide bir mezar yeri hazırlandı. Rapora terörist başı gülen için hazırlanan mezar yeri iki selvi ağacının arasında yer alıyor.

FETULLAH GÜLEN'İN ÇOCUĞU VAR MI?

Fethullah Gülen, hayatı boyunca evlilik yapmamış ve hiç çocuğu olmamıştır. İddialara göre, 'Tam evlenecekken rüyasında Peygamber Efendimizi görmüş ve Peygamber Efendimiz kendisine sırtını dönmüştür. Bundan dolayı da hiç evlenmemiştir.' denilmiştir.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Barosu'nda peş peşe skandallar! Seçim zaferini PKK sloganlarıyla kutladılar
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yerine kim geçecek? İşte konuşulan isimler...